...een moment geduld...
Werken bij AAproTec
Vragen? Stel ze direct

 

Onze missie
“Voor iedereen een toegankelijke wereld door de juiste innovaties, AAproTec opent je wereld”.

Onze visie
Met klantgerichte oplossingen openen we een wereld vol mogelijkheden voor gebruikers van
bedrijfsdeuren en automatische voetgangers-deuren.

Dat bereiken we door dagelijks onze kernwaarden na te streven:

 

Scherm­afbeelding 2024 02 02 om 13.16.28Klantgericht
– Snelle service
– We werken nauwkeurig en gestructureerd
– Persoonlijk en direct contact

 

 

Scherm­afbeelding 2024 02 02 om 12.56.18Innovatief
– Driven by data, inzicht is belangrijk
– Het onmogelijke proberen we mogelijk te maken
– Dagelijks zoeken we naar mogelijkheden om onze service nog beter te maken

 

 

Scherm­afbeelding 2024 02 02 om 12.56.22Elke dag een beetje beter
– Mensen zijn ons kapitaal, we investeren in opleiden en vormen
– AAproTec is een lerende organisatie
– Door dagelijks kleine stapjes te maken, bereiken we uiteindelijk grote doelen

 

 

Scherm­afbeelding 2024 02 02 om 12.56.27Betrouwbaar
– We doen wat we beloven
– Werken doen we veilig (VCA*), anders niet
– Transparante, consequente en duidelijke communicatie

 

 

 

Altijd dichtbij

Zeeland is onze thuisbasis, maar ook mensen buiten Zeeland staan te springen om onze service. Daarom hebben we ook vestigingen in Zuid-Holland en Noord-Holland en volgen er meer. Zo zijn we altijd dichtbij voor een storing, schade of defect, en kunnen we snelle, hoogwaardige en goedkope service garanderen
Hart voor de zaak
Belangrijker nog dan de vestigingen, zijn de mensen die bij AAproTec werken. We hebben een team van gedreven en betrokken collega’s. Iedereen heeft hart voor de zaak. En daarmee dus ook voor úw zaak. Dag in dag uit geven zij meer dan 100% om onze hoogwaardige producten te combineren met de beste persoonlijke service. Wat dat betekent? Als er iets is, dan staan we er.
Werken vanuit 4 sleutelwaarden
Wie -zoals wij bij AAproTec- dagelijks met de meest uiteenlopende deuren werkt, spreekt graag over sleutelwaarden. Wij hebben er vier geformuleerd. Deze sleutelwaarden liggen aan de basis van alles wat wij doen.

 

 1. Klantgericht

Persoonlijk contact is de sleutel voor een succesvolle samenwerking. Dat geldt voor de hele breedte van ons bedrijf: het gesprek tussen u en onze monteur, uw bezoek aan onze showroom, een telefoongesprek of het gesprek tussen collega’s onderling. Wij zijn ervan overtuigd dat klantgerichtheid leidt tot beter begrip en daarmee tot een betere oplossing. Daarom gaan we graag met u in gesprek, denken we mee en komen we samen met u tot de beste maatwerkoplossing voor uw deuren.

 1. Innovatief

Maatwerk is bij ons standaard. Daarmee onderscheiden we ons. Maar we gaan graag nog een stap verder. Logisch, want innovatie zit in ons DNA. Gedreven door data en inzicht streven we ernaar het onmogelijke, mogelijk te maken. We maken serieus werk van vernieuwende oplossingen voor u. Daarbij ontwerpen en fabriceren we al onze producten zo, dat deze zo lang mogelijk meegaan. Ook onze service is erop gericht uw deurenpark in topconditie te houden. Uniek is ook dat wij u inzicht kunnen geven in uw toekomstige kosten. Dat doen we door slimme software te combineren met onze jarenlange expertise.  

 1. Elke dag een beetje beter 

Elke dag een beetje beter; dat is waaraan we dagelijks werken bij AAproTec. We vormen een lerende organisatie en stimuleren elkaar om de lat steeds hoger te leggen, óók voor onszelf. We dagen elkaar uit, stimuleren elkaar en leren van elkaar. Daarmee creëren we een aangename bedrijfscultuur, waarin elk team sterk en gemotiveerd is. Natuurlijk kijken we verder dan vandaag en morgen. We leiden leerlingen op, want ons vak verdient vakmensen. Om die reden openen we graag onze deuren voor enthousiaste nieuwe collega’s. We geven mensen graag de kans om te starten in dit mooie vak met toekomst. Zo bouwen we samen aan een toekomstbestendig bedrijf, waarin vakmanschap centraal staat.

 1. Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven, elke keer opnieuw. Zodat u op ons aan kunt. Bij ons staat veiligheid voorop; we voeren ons werk veilig uit, zonder compromissen. Daarnaast streven wij naar een communicatie die transparant, consistent en duidelijk is, waardoor u altijd op de hoogte bent van wat u van ons kunt verwachten. Deze betrouwbaarheidsnormen zijn niet alleen integraal voor ons vakmanschap, maar ook voor het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen.Een deur is niet zomaar een deurIedere vraag, iedere situatie is anders. Dat betekent dat ook de toegangstechniek telkens anders is.  Juist daarin schuilt onze kracht. We hebben voor iedere deur en elke entree de beste toegangsoplossing.

 

Veiligheid

AAproTec is VCA-gecertificeerd wat inhoud dat we werken volgens een gecertificeerd en gecontroleerd veiligheidssysteem.

 

Overtuigd?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. We gaan graag direct voor u aan de slag.

  Bedrijfsnaam

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer*

  Onderwerp *

  Vragen / Opmerkingen

  Direct contact

  Wilt u persoonlijk advies? Neem direct contact op!

  Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

  Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
  VCA Gecertificeerd
  Lid Nebrin
  Lid Koninklijke Metaalunie
  VCA Gecertificeerd
  Terugbelverzoek achterlaten

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

   Naam *

   Telefoonnummer *