...een moment geduld...

De snelle overheaddeur Pro-Line SPRINT is een unieke combinatie van snelheid gekoppeld aan het gebruiksgemak van de standaard Pro-Line overheaddeur. Deze uiterst snelle overheaddeur combineert alle voordelen van de traditionele overheaddeur en een snelloopdeur in één systeem.

Benieuwd naar alle specificaties? Download onze brochures:

De Pro-Line SPRINT, een voortreffelijke snelle overheaddeur, biedt een ongeëvenaarde mix van snelheid en gebruiksgemak, zoals bekend van onze standaard Pro-Line modellen. Dit geavanceerde systeem verenigt de sterke punten van een traditionele overheaddeur met de efficiëntie van een snelloopdeur, waardoor het een superieure keuze is. Het voordeel van een snelle overheaddeur zoals de Pro-Line SPRINT is de aanzienlijke tijd- en energiebesparing, doordat goederen en personeel sneller kunnen bewegen tussen verschillende secties van een gebouw.

" ‘’Samen doelgericht een oplossing vinden? Klik hier.’’  "

Andries van Velzen

De SPRINT is specifiek ontworpen als snellopende overheaddeur. Door het reduceren van de tijd die de deur openstaat zijn forse besparingen op energie mogelijk. De SPRINT is perfect geschikt voor montage in de buitengevel. De uitvoering van de SPRINT kan zeer goed aangepast worden aan uw specifieke wensen.De SPRINT wordt geleverd in 2 versies, de S40 SPRINT en de A40 SPRINT

Deze uitvoering van een snelle overheaddeur is opgebouwd uit 40 mm Staal sandwichpanelen in standaard RAL 9002 . De panelen zijn 366 mm hoog en aan de buitenzijde in Stucco uitgevoerd ZONDER belijning.De binnenzijde is vlak met belijning. De maximale sectiehoogte van 366 mm garandeert stabiliteit en een lange levensduur. De S40 SPRINT is een uiterst robuust werkpaard, geschikt voor zowel intern als extern gebruik. Voor uw veiligheid kan tegen een meerprijs de S40 SPRINT voorzien worden van A40 transparante secties. De panelen kunnen tegen meerprijs in RAL gespoten worden.

" ‘’Samen doelgericht een oplossing vinden? Klik hier.’’  "

Andries van Velzen

Deze uitvoering is opgebouwd uit 40 mm geanodiseerde aluminium secties. De secties zijn maximaal 370 mm hoog om een optimale loop te garanderen. De hoogwaardige aluminium profielen maken de deur licht maar ook sterk en stabiel. Er zijn diverse transparante of gesloten vullingen mogelijk.De acryl vullingen maken de deur transparant wat de veiligheid en optiek zeer ten goede komt. De A40 SPRINT is een fraaie snelle overheaddeur die zeker het aanzicht van uw buitengevel verfraaid. De hoogwaardige componenten garanderen een lange probleemloze levensduur. De secties kunnen tegen meerprijs in RAL gepoedercoat worden.

De openingssnelheid van de SPRINT is tot 5x sneller dan een standaard elektrisch bediende overheaddeur. Om te garanderen dat de SPRINT bij deze snelheden veilig en langdurig probleemloos functioneert maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en componenten.

De typische kenmerken van de S40 en A40 SPRINT zijn:
● VEILIG, DUURZAAM, BETROUWBAAR
● Lage onderhoudskosten
● De SPRINT is ontworpen voor zowel intern als extern gebruik
● Er zijn ALLEEN hoogwaardige materialen en componenten toegepast
● Bij extern gebruik heeft u geen extra snelloopdeur nodig!
● Openingssnelheid 1000 mm per seconde
● Sectiehoogte van maximaal 370 mm waardoor de SPRINT met zeer geringe weerstand door de bocht loopt
● Door de sectiehoogte van maximaal 370 mm is de SPRINT ook zeer stabiel en sterk
● Dubbele tandemlooprollen voor een rustige loop en lange levensduur
● Altijd uitgerust met 1 ¼” massieve as
● Hoge kwaliteit lagers gecombineerd met speciaal ontworpen lagerplaten
● SPECIAAL afhangsysteem d.m.v. kokers voor maximale stabiliteit
● Veren standaard 50.000 cycli
● Frequentie gestuurde aandrijving met soft stop en soft start
● Speciaal aangepaste besturing
● Veel opties mogelijk om de deur optimaal te laten functioneren zoals: Radar en trekschakelaar
● Lichtgordijn voor optimale veiligheid.
● Leverbaar met 3 geleidingssystemen:
○ Normaal systeem
○ High lift
○ Vertical lift

" ‘’Samen doelgericht een oplossing vinden? Klik hier.’’  "

Andries van Velzen

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  Offerte aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

   Naam *

   E-mailadres *

   Telefoonnummer *

   Aanvullende opmerkingen