...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

Om uw deuren in topconditie te houden en de veiligheid te waarborgen, adviseren we u om periodiek onderhoud en inspectie uit te laten voeren. Het gaat hier om een jaarlijkse inspectie, waarbij de werking en de veiligheid van de deuren aan een aantal kwaliteitseisen wordt getoetst. Daarnaast voeren we preventief onderhoud uit, en worden slijtage-gevoelige onderdelen wanneer nodig vervangen. Dit lijkt kostbaar maar verdient zich zeker terug. Het verlengt de levensduur van uw deur, en voorkomt ongelegen storingen

Inspectie en onderhoud van uw deuren in regio Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en West-Brabant

Heeft u deuren die regelmatig onderhoud nodig hebben? AAproTec is de expert op het gebied van service, reparatie en onderhoud van deuren in de regio Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en West-Brabant. Wij begrijpen dat het onderhouden van uw bedrijfsdeuren belangrijk is voor de goede werking en veiligheid van uw product. Daarom bieden wij u een service-abonnement aan dat voldoet aan uw behoeften.

Inspectie en onderhoud aan alle merken

Ons team van experts levert niet alleen inspectie en onderhoud op de door ons geleverde deuren, maar ook op uw bestaande deuren van merken zoals Assa-Abloy, Kone, Record, Crawford, Hörmann, Novoferm, Alpha en vele andere merken. Onze originele onderdelen zorgen ervoor dat uw deuren goed blijven functioneren en veilig zijn.

Direct contact

Onze adviseurs komen graag kosteloos naar u toe om de mogelijkheden te bespreken

Downloads
Onderhoud en reparatie Bedrijfsdeuren AAproTec (14)

Periodiek onderhoud aan bedrijfsdeuren en automatische deuren is wettelijk verplicht.

Een aangedreven deur wordt gerekend tot arbeidsmiddel. Hieronder vallen alle apparaten, machines, gereedschappen en installaties die bedrijfsmatig gebruikt worden.

Regelgeving verplicht werkgevers om te zorgen dat deze middelen aantoonbaar veilig en gezond zijn voor medewerkers. De eisen voor alle deuren zijn vastgelegd in verschillende NEN en EN-normen.

Met onze service-overeenkomst bent u verzekerd van veilige deuren in topconditie.

Om maatwerk te kunnen bieden en
u een keuze te geven hebben wij van AAproTec een drietal verschillende serviceovereenkomsten. Zo kiest u zelf voor de service die bij u past, en heeft u één aanspreekpunt voor al uw deuren.

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *