...een moment geduld...
Automatische bedrijfsdeuren van AAproTec
Welkom in onze wereld
Ontdek alle automatische deuren!
Vragen? Stel ze direct

Automatische deuren zijn er in veel verschillende maten en soorten. Zo zijn er automatische schuifdeuren, die zeer geschikt zijn voor intensief personenverkeer. Andere automatische deuren zijn automatische draaideuren en een tourniquetdeur. AAproTec heeft al deze deuren in huis en levert deze bovendien met de beste adviezen en optimale service. Daarmee zijn we actief voor bedrijven en instellingen, maar zeker ook bij particulieren. Niet alleen in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, maar in geheel Nederland. Een deurautomaat voor bijvoorbeeld een binnendeur kan mogelijk vergoed worden via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Kortom, met onze automatische deuren biedt AAproTec een passende oplossing voor tal van deuren en deuropeningen.

Automatische deuren, zoals automatische schuifpuien en automatische draaideuren, bewijzen hun kracht met name op plaatsen waar sprake is van intensief personen- en/of goederen verkeer. Met geautomatiseerde schuifdeursystemen kunt u de ongestoorde doorstroming daarvan waarborgen. Dat is vast herkenbaar. U hoeft maar aan de ingang van appartementencomplexen, supermarkten, bibliotheken, ziekenhuizen, gemeentehuizen of showrooms te denken en u weet waarover we praten.

Automatische schuifdeuren buitengevel

Uw bezoekers verwelkomen en uw binnenklimaat constant houden? Met een robuuste automatische schuifdeur die geschikt is voor in de buitengevel trotseert u storm en geeft u een goede eerste indruk aan u [..]

Meer informatie
Automatische bedrijfsdeuren van AAproTec

Veel automatische schuifdeuren voor binnen zijn gemaakt om een automatische doorgang te creëren. Tocht en geluidsreductie kan zomaar een reden zijn om een inpandige automatische schuifdeur toe te pas [..]

Meer informatie
Automatische schuifdeuren inbraakwerend

Met inbraakwerende automatische schuifdeuren zorgt u niet alleen voor toegangsbeveiliging, maar bespaart u ook energie door tochtreductie. Deze schuifdeuren bieden een belangrijke beveiligingsfunctie, [..]

Meer informatie
Draaideurautomaten

Wanneer u een bestaande of nieuwe draaideuren wilt automatiseren kan dit vrijwel altijd door middel van draaideurautomaten. Afhankelijk van uw toepassingsgebied in de zorgsector of andere publieke toe [..]

Meer informatie
Deurautomaten voorzien vanuit WMO of WLZ

Misschien bent u via de WMO doorverwezen naar AAproTec om een offerteaanvraag te doen zodat u zelf weer de toegang heeft en kunt verlenen tot uw eigen woning. Met name rolstoelgebruikers en mensen met [..]

Meer informatie
Draaideuren - tourniquetdeuren - roterende deur

Wanneer u te maken heeft met grote verkeersstromen en u de ruimte heeft voor een superieure entree, kunt u investeren in roterende draaideuren van glas. De klimaatbeheersing kan uitstekend geregeld wo [..]

Meer informatie

Automatische schuifdeuren zorgen voor een aantrekkelijke en drempelvrije entree. Bovendien, een deur die automatisch opengaat, geeft de bezoeker direct een warm gevoel van welkom. Daarnaast zijn automatische schuifdeuren een slimme keuze gelet op de energiebesparing die u met deze deuren kunt realiseren. Automatische schuifdeuren zorgen verder voor veiligheid en zekerheid voor uw gebouw. De automatische schuifdeuren in het assortiment van AAproTec zijn ontworpen voor elke binnen- en buitentoepassing. Zo zijn er robuuste en duurzame deuren voor situaties met intensief verkeer, tot hermetisch sluitende schuifdeuren voor locaties waar zo veel zekerheid absoluut noodzakelijk is. Deze automatische schuifdeuren kunnen bovendien voorzien worden van diverse functies waarvan u en de bezoekers van uw gebouw dagelijks profiteren. Het is aan u om te bepalen hoever u wilt uitbreiden om het gebruiksgemak zo groot mogelijk te maken.

" “ Je kan me altijd bellen voor een vraag, ik breng graag samen de juiste oplossing in kaart. “ "

Bas van de Kruisweg

Wij leveren in Nederland automatische schuifdeuren die voor verschillende toepassingen ingezet kunnen worden. Zo leveren wij eenvoudige automatische schuifdeuren die met een drukknop of pasje geopend worden. Natuurlijk zijn ook automatische schuifdeuren mogelijk, die volledig automatisch, handenvrij openen. Of misschien zoekt u deze oplossing: een automatische schuifdeur met een kaartlezer en intercom die ervoor zorgt dat uw medewerkers makkelijk binnen kunnen en gasten zich eenvoudig kunnen melden bij de receptie. Dat is veilig en werkt voor iedereen gemakkelijk. Diverse modellen automatische schuifdeuren kunnen worden uitgebreid met een vorm van toegangscontrole. Daarmee kunt u controleren wie toegang heeft, de beveiliging verbeteren en de verkeersstromen beter beheersen.

De NEN-EN 16005 is een Europese norm voor gebruiksveiligheid van automatische deuren. Deze norm bepaalt dat de deur bij normaal gebruik geen gevaar mag opleveren voor de veiligheid of gezondheid van de mensen in de omgeving. De NEN-EN 16005 geldt voor automatische deuren die gebruikt worden voor normale toegang, vluchtroutes en voor brand- en rookwerende deuren. Draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren en carrouseldeuren die zich horizontaal bewegen, dienen in Nederland altijd te voldoen aan deze EN 16005 norm. De definitieve ingebruikname van de deur moet overigens altijd samen met de beheerder/eigenaar van de automatische deur worden gedaan. Zo kan hij of zij kennis nemen van alle functies van de automatische deur. Dat is nodig omdat de beheerder/eigenaar verantwoordelijk is voor de dagelijkse controle op veiligheid en functionaliteit van de automatische deuren.

" “ Je kan me altijd bellen voor een vraag, ik breng graag samen de juiste oplossing in kaart. “ "

Bas van de Kruisweg

Een slimme noodstroomvoorziening, die achter de kap van de schuifdeurautomaat wordt geplaatst, zorgt ervoor dat de automatische schuifdeuren tijdelijk blijven werken bij spanningsuitval. Bij een spanningsuitval zijn vaak nog tussen de 50 en 100 deurbewegingen mogelijk. Daarnaast garandeert de noodstroomvoorziening de mogelijkheid van een noodsluiting of een veiligheidsopening. De noodstroomvoorziening wordt automatisch opgeladen en gecontroleerd door de in de automaat aanwezige microprocessor.

Brandwerende, automatische schuifdeuren zijn een veilige en fraaie oplossing op plaatsen waar 30 of 60 minuten brandwering geëist wordt of wenselijk is. Het verschilt per situatie welke brandwerende eisen gelden. Behalve van een noodstroomvoorziening kan de schuifdeurautomaat worden uitgerust met een koppeling met een brandmeldinstallatie en/of rookmelders. De automatische schuifdeuren functioneren normaal gezien als ‘gewone’ automatische schuifdeur. In geval van nood zorgen ze voor een veilige brandwerende afsluiting. De deuren zijn daarmee geschikt als toepassing in vluchtwegsituaties en het brandwerend afsluiten van openingen in brandscheidende wanden van openbare gebouwen. De specialisten van AAproTec adviseren u graag bij het maken van een keuze.

" “ Je kan me altijd bellen voor een vraag, ik breng graag samen de juiste oplossing in kaart. “ "

Bas van de Kruisweg

Automatische draaideuren, ook wel draaideurautomaten genoemd, zijn een goede oplossing als u een appartementengebouw, bedrijf of woning optimaal toegankelijk en klantvriendelijk wilt maken. AAproTec heeft diverse automatische draaideuren met diverse opties in het assortiment. Een draaideurautomaat kan op elke bestaande draaideur worden gemonteerd. Automatische draaideuren bewijzen in tal van situaties hun kracht, bijvoorbeeld in zorginstellingen, wooncomplexen en winkels in plaatsen als Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Oók thuis en in geheel Nederland! Woont u nog zelfstandig en is het voor u lastig om thuis een loopdeur handmatig te openen? Onze automaten voor draaideuren zijn de oplossing voor een praktische en veilig toegang. Ook voor minder validen zijn de draaideurautomaten geschikt, doordat deze op veel manieren bediend kunnen worden en voorzien zijn van de hoogste veiligheidseisen. Zodoende leveren deurautomaten een belangrijke bijdrage aan het (langer) zelfstandig thuis wonen van minder validen, gehandicapten, (chronisch) zieken en ouderen. Om die reden is in veel gevallen een vergoeding via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning of de Wet Langdurige Zorg (WLZ) mogelijk.

Een tourniquetdeur tot slot is een energiezuinige toegangsoplossing. Het is een efficiënte en betrouwbare oplossing om de toegang van bezoekers tot een terrein of (gedeelte van) een gebouw te beheren en te controleren. De ‘altijd open, altijd gesloten’-gedachte achter een draaideur of tourniquetdeur zorgt er bovendien voor dat de binnenlucht en de buitenlucht van elkaar gescheiden blijven en voorkomt tocht, stof en lawaai in het gebouw. AAproTec levert producten van topkwaliteit en heeft alles in huis om een volledige toegangscontrole te realiseren. Van hoge en half hoge tourniquets tot dubbele tourniquets, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast de levering van automatische deuren kunt u bij AAproTec natuurlijk ook terecht voor reparatie en onderhoud aan bestaande automatische deuren, zodat de doorgang van uw bedrijfsvoering gewaarborgd is. AAproTec biedt steeds een kwaliteitsoplossing voor een passende prijs. Natuurlijk staan we u verder graag te woord voor verdere vragen of informatie.

" “ Je kan me altijd bellen voor een vraag, ik breng graag samen de juiste oplossing in kaart. “ "

Bas van de Kruisweg

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *