...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

Werken bij AAproTec – er gaan deuren voor je open!

Wij zijn op zoek naar teamleden die met ons meegroeien. Want een team, dat zijn we. Wij werken elke dag keihard om klanten blij te maken. En dat doen we samen. Doe jij met ons mee? Bij AAproTec in Goes, Barendrecht, Mijdrecht en Zaltbommel gaan er deuren voor je open, en dat heb jij in de hand!

AAproTec dé specialist in bedrijfs- en garagedeuren

Dé specialist ja. Dat zijn we. Allemaal. En voor diegene in ons team die dat nog niet zijn, die leren het vak van een collega. Want onze kennis wordt voortdurend bijgespijkerd om ons serviceniveau hoog te houden. We streven altijd naar beter. Wij zijn een groeiend bedrijf, groei jij met ons mee? We zijn sinds 2009 specialist in bedrijfsdeuren, automatische deuren, garagedeuren en brandwerende deuren . Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig en we staan voor onze service. Storingen, schades en of defecten aan bestaande deuren lossen we vakkundig, snel en betaalbaar op.

Wij zijn altijd op zoek naar monteurs

Storingen verhelpen, schades of defecten oplossen of het onderhouden van deuren, dat doen we met een team. Inmiddels is ons team al uitgebreid naar zo’n 45 man, maar dat is nog steeds niet genoeg om ál onze klanten te kunnen bedienen. Wij zetten onze klanten voorop en gaan voor kwaliteit en dat merken we. Puur door mond-tot-mond reclame, komen er elke dag nieuwe klanten bij.

Monteurs worden veel gezocht, ook in onze branche. Kies daarom een bedrijf dat bij je past. Een cultuur die bij je past.

Je kiest voor AAproTec als jij graag je collega’s persoonlijk wil leren kennen, waar je geen nummer wil zijn. Als je iedere dag met veel energie aan verschillende projecten wil werken, als je houdt van eigen verantwoordelijkheid. Waar je voor elkaar én voor de klant klaarstaat. Altijd.

Heb jij zin in een gevarieerde baan bij een gezellig en groeiend bedrijf? Bij AAproTec gaan er deuren voor je open! Wil je meer weten over AAproTec? Volg ons dan op LinkedIn of Facebook. Heb je een concrete vraag? Stuur dat gerust een appje of bel!

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *