...een moment geduld...

Een overheaddeur met glas is ons paradepaardje onder de overheaddeuren: de Pro-Line A40. Een robuuste, betrouwbare en duurzame aluminium overheaddeur en met zeer veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd. Dit maakt iedere A40-overheaddeur uniek en passend bij de styling van uw gebouw en uw bedrijfsuitstraling.

Benieuwd naar alle specificaties? Download onze brochures:

De Pro-Line A40 steelt de show als het gaat om een overheaddeur met glas. Deze aluminium overheaddeur staat bekend om zijn stevigheid, betrouwbaarheid en lange levensduur, en biedt een breed scala aan aanpassingsopties. Volledig afgestemd op uw specifieke eisen, wordt elke deur op maat gemaakt. Zo sluit elke A40-overheaddeur naadloos aan bij zowel het ontwerp van uw pand als bij de uitstraling van uw onderneming.

" Welkom in onze wereld. Ontdek alle deuren! "

Andries van Velzen

De Pro-Line A40-overheaddeur is opgebouwd uit horizontale aluminium secties. Een sectie bestaat uit meerdere velden. Een veld is gevuld met een vulling naar keuze. De indeling van de overheaddeur wordt op maat ontworpen. Hierdoor heeft u optimale creatieve vrijheid en zijn de A40-overheaddeuren geschikt voor de meest uiteenlopende architectonische ontwerpen.

Om uw overheaddeur een individuele styling te geven, kunt u transparante en gesloten vullingen in diverse uitvoeringen combineren. Een overzicht van alle variatiemogelijkheden vindt u in het schema op pagina 11. U kunt eindeloos variëren. De secties van het A40- model worden standaard geproduceerd van geanodiseerd aluminium (E6EV1).

Indien de secties in kleur geleverd worden, dan worden de profielen van een kleur voorzien d.m.v. een hoogwaardige poedercoating. Deze éénlaags poedercoating garandeert een hoogwaardige kleur, glans, hardheid, duurzaamheid, hechting en laagdikte.

" Welkom in onze wereld. Ontdek alle deuren! "

Andries van Velzen

Aluminium overheaddeuren zijn extra duurzaam dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Door in het ontwerp transparante vullingen toe te passen, wordt de overheaddeur maximaal lichtdoorlatend. Het geeft de overheaddeur een fraaie uitstraling en maakt haar bij uitstek geschikt voor representatieve ruimtes, zoals showrooms. Daarnaast vergroten transparante vullingen de lichtopbrengst in het pand. Extra kunstverlichting wordt hierdoor vaak overbodig, wat een belangrijke besparing kan opleveren.

Het gebruik van transparante vullingen geeft een overheaddeur allure, maar de sectie aan de onderzijde van de overheaddeur wordt in de praktijk vaak sneller vies en is gevoeliger voor schade. Veel bedrijven kiezen daarom uit praktische overwegingen voor een combinatie met een bijpassende gesloten bodemsectie van staal (Pro-Line S40). De uitstraling van de stalen bodemsectie wordt vanzelfsprekend volledig aangepast aan de styling van de totale overheaddeur met glas.

Vanwege de constructie zonder glaslijsten wordt de vulling in het aluminium profiel gezet. In tegenstelling tot systemen met glaslijsten is het bij deze constructie niet mogelijk velden uit de vulling te drukken en blijven ongenode gasten op afstand.

Geruisloos open en dicht

De constructie van de aluminium secties bestaat uit 100 % aluminium. Daardoor is er geen sprake van kunststof op kunststof verbindingen en opent en sluit de deur geruisloos.

" Welkom in onze wereld. Ontdek alle deuren! "

Andries van Velzen

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  Offerte aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

   Naam *

   E-mailadres *

   Telefoonnummer *

   Aanvullende opmerkingen