...een moment geduld...

Een hoog geïsoleerde overheaddeur leidt tot een aanzienlijke energiebesparing en is daarmee een maatschappelijk verantwoorde keuze.

De Isolatiewaarde van een 80 mm deur is beduidend hoger dan de isolatiewaarde van een 40 mm deur. Bovendien zijn de panelen thermisch onderbroken. In de praktijk blijkt dat een deur gemiddeld meer dan 90% van de tijd gesloten is.

Een hoog geïsoleerde overheaddeur met een dikte van 80 mm biedt aanzienlijk betere isolatieprestaties dan een deur van 40 mm dik. Dit is mede te danken aan de thermische onderbreking in de panelen. Aangezien een deur in de praktijk gemiddeld meer dan 90% van de tijd dicht blijft, kan een uitstekend geïsoleerde overheaddeur leiden tot aanzienlijke energiebesparingen. Hierdoor vormt zo’n deur een keuze die niet alleen voordelig is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

" Door mijn ruime ervaring, heb ik voor iedere sparing een passende oplossing. "

Bas van de Kruisweg

Bij de ontwikkeling en bouw van moderne bedrijfshallen is isolatie een belangrijk issue! Logisch dat er gekozen wordt voor bijvoorbeeld 100 mm staal sandwich panelen voor zowel de wanden als de dakbeplating. Plaatst men hier 40 mm deuren, dan zijn al deze investeringen minder rendabel. De koude komt immers via de zwakste plek het gebouw binnen. Onze S80 hoog geïsoleerde overheaddeur heeft dezelfde opties als de 40 mm deur, maar biedt een hogere isolatiewaarde, waardoor de S80 een volwaardig alternatief is voor een 40 mm deur. De S80 wordt in 3 standaard RAL-kleuren geleverd: RAL 9002, RAL 9006 en RAL 7016. Natuurlijk kan elke deur in de gewenste RAL-kleur worden gefabriceerd. De buitenzijde is in Stucco uitgevoerd. De panelen zijn thermisch onderbroken en worden daarom zonder vinger-klembeveiliging geleverd.

Bij de Pro-Line S80-panelen heeft u standaard een 80mm dik paneel met een U-waarde van 0.29 W/m2K een Rc-waarde van 3.46M2K/W en een R’w-waarde van 26 dB. Naast de thermische isolatie zijn deze hoog geïsoleerde overheaddeuren dus ook een grote meerwaarde voor geluidsisolatie.

" Door mijn ruime ervaring, heb ik voor iedere sparing een passende oplossing. "

Bas van de Kruisweg

De A80 is een goed alternatief voor de 40 mm variant. Is daglicht een vereiste op de werkvloer en wilt u de geplande isolatiewaarde op niveau houden? Dan is de A80 de perfecte oplossing. Naast de lichtopbrengst en hoge isolatie biedt de A80 overheaddeur genoeg mogelijkheden om deze aan het gebouw aan te passen. De A80 kan ook als sectie in een S80 worden toegepast. Een A80 deur gecombineerd met een S80 bodem is een veel voorkomende toepassing. De 80 mm aluminiumsecties zijn standaard geanodiseerd en voorzien van viervoudig glas. A80 secties worden, als de deur in kleur wordt besteld, altijd GEPOEDERCOAT. De A80 secties zijn thermisch onderbroken en worden daarom zonder vinger-klembeveiliging geleverd.

Als eerste en enige kunnen wij loopdeuren leveren voor 80 mm deuren. Zowel de S80 als de A80 kunnen worden uitgevoerd met een loopdeur. In zowel de S80 als de A80 is de loopdeur alleen leverbaar met lage drempel.

Een loopdeur kent vele voordelen. Door de toepassing van een lage drempel is deze nog breder inzetbaar. Het unieke is dat wij alle kenmerken van de 40 mm loopdeur hebben weten te behouden voor de 80 mm deur. Hierdoor zijn zowel de S80 als de A80 een perfect alternatief als isolatie van doorslaggevende betekenis is.

" Door mijn ruime ervaring, heb ik voor iedere sparing een passende oplossing. "

Bas van de Kruisweg

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  Offerte aanvragen

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

   Naam *

   E-mailadres *

   Telefoonnummer *

   Aanvullende opmerkingen