...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

Een Meerjaren Onderhoudsplan (ook wel MJOP genoemd) is een rapport waarin staat welk onderhoud er aan een object (automatische deur of bedrijfsdeur) plaats moet vinden, wanneer dit moet gebeuren en wat de kosten zijn. Een goed opgesteld MJOP stelt u in staat om beheer, onderhoud en vervanging effectief te managen.

Optimaliseren met en Meerjaren Onderhoudsplan

Optimaliseer de prestaties en verleng de levensduur van uw deuren met AAproTec’s Meerjaren Onderhoudsplan. Wij bieden op maat gemaakte MJOP’s voor uw deurenpark in de regio Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht en West-Brabant. Profiteer van de vele voordelen van het kosteloos MJOP bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement en zorg voor betrouwbare, langdurige werking van uw automatische deuren en bedrijfsdeuren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

AAproTec: uw partner in voorkomen van reparatie en storingen

Wij bieden service, reparatie en onderhoud voor automatische deuren en bedrijfsdeuren in de regio Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht en West-Brabant. Reparatie is vaak een correctieve handeling, maar is het niet veel beter om aan de voorkant te zorgen voor uw deuren? Voorkomen is vaak beter dan genezen. AAproTec denkt graag met u mee, daarin hebben we een gezamenlijk belang.

Wanneer uw auto een bepaalde kilometerstand behaald heeft, zullen de meeste mensen deze auto vervangen. Toch kunt u ervoor kiezen om de auto een bijna onbeperkte levensduur te geven door te blijven repareren. Wanneer we dit voorbeeld noemen als vergelijk met een deur, zult u begrijpen wat de gedachte is achter ons Meerjaren Onderhoudsplan. Namelijk onnodige reparatiekosten voorkomen door op het juiste moment te investeren, en daarmee ook nog eens genieten van een betrouwbaarder werking van uw deuren. Twee vliegen in 1 klap dus.

 1. Inzicht in het aantal storingen per object per jaar
 2. Inzicht in de aard van de storing (gebruikersfout of technische storing)
 3. Inzicht in huidige kosten
 4. Inzicht in te verwachten kosten in de toekomst
 5. Inzicht in economische afschrijving
 6. Mogelijkheid om op basis van type storingen aanpassingen aan het object te doen
 7. Mogelijkheid om preventief schades te voorkomen door signaleringen
 8. Mogelijkheid om investeringen te spreiden
 9. Mogelijkheid om fiscaal interessant te investeren
 10. Aantal storingen terug te dringen, en bedrijfszekerheid te vergroten

" Snel en goed advies? Ik help je graag. "

Sander de Jonge

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

  Naam *

  Telefoonnummer *