...een moment geduld...
Openslaande garagedeuren
Welkom in onze wereld
Ontdek alle garagedeuren!
Vragen? Stel ze direct

AAproTec is dé specialist in garagedeuren uit Zeeland. Op basis van gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring maakt AAproTec uw garagedeuren exact op maat, volgens uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit talloze formaten en kleuren. Met een stijlvolle AAproTec garagedeur krijgt uw huis nét dat beetje extra uitstraling. De kwaliteit van onze garagedeuren is de optelsom van de kwaliteit van de deur én de monteur. De deuren van AAproTec zijn van Nederlands fabricaat. De monteurs hebben de kennis en ervaring om de garagedeuren vakkundig en snel te plaatsen en te onderhouden.

Garagedeur kopen

De AAproTec sectionaaldeur Premium is een garagedeur die zich op vele punten onderscheid van de concurrentie. Standaard poedercoating (gemoffeld) en loopwerk van industriële kwaliteit maakt dat inmid [..]

Meer informatie
Sectionaaldeur Select

Niet iedereen is opzoek naar een volledig ontzorgde plaatsing van de garagedeur, inclusief demontage en afvoer van de oude deur en eventueel aanleggen van een stopcontact. Voor de doe-het-zelvers hebb [..]

Meer informatie

Ontdek binnen 1 minuut welke garagedeur het beste bij jouw huis en situatie past! Doe nu de gratis keuzehulp voor garagedeuren van AAproTec en maak een weloverwogen keuze voor de perfecte garagedeur voor jouw woning. Start direct!

Openslaande garagedeuren

Steeds meer mensen parkeren de auto niet meer standaard in de garage. De garage is niet meer vanzelfsprekend de stallingsruimte voor de auto, maar veel vaker een opbergschuur die ook gebruikt wordt vo [..]

Meer informatie
Openslaande garagedeuren Select

Niet iedereen is opzoek naar een volledig ontzorgde plaatsing van de garagedeur, inclusief demontage en afvoer van de oude deur en aanhelen van de vloer. Voor de doe-het-zelvers hebben we speciaal de [..]

Meer informatie
Garagedeur met loopdeur

In sommige gevallen worden sectionaaldeuren geleverd met een ingebouwde loopdeur. Als er geen andere (vaste) loopdeur in de garage is en je niet steeds de hele deur wilt openen. Voor mensen waar de au [..]

Meer informatie

Bekijk hier foto's uit de praktijk van de monteurs van AAproTec! Onze praktijkfoto's bieden niet alleen een kijkje in de aflevering van deuren, maar geven ook inzicht in de verschillende mogelijkheden en type deuren die wij aanbieden. Van sectionaaldeuren tot openslaande deuren, onze foto's tonen de diversiteit en kwaliteit van onze producten. Kijk gerust rond en ontdek welke garagedeur het beste bij jouw huis en situatie past.

Niet alleen wat betreft de uitstraling zijn er veel keuzes, ook wat betreft het gebruik bieden onze garagedeuren u veel mogelijkheden. Het merendeel van de mensen gebruikt de garage om de auto op een veilige en droge manier te stallen. In dat geval is een (automatische) kanteldeur, roldeur of sectionaal garagedeur een perfecte oplossing. Gebruikt u de garage hoofdzakelijk als schuur? Dan zijn openslaande garagedeuren of een garagedeur met loopdeur ideaal. U kunt dan snel even uw fiets binnen of buiten zetten. Zoveel mensen, zoveel wensen en voor ieder gebruik is een passende garagedeur leverbaar.

" Door mijn ruime ervaring, heb ik voor iedere garage een passende oplossing. "

Esther Hoogesteger

Hoewel het steeds minder voorkomt, is het mogelijk om te kiezen voor een garagedeur die bediend wordt met een handgreep of een trekkoord. Als u de garagedeur met de handgreep of een trekkoord omhoog beweegt, vermindert de trekkracht in de hefkabels. De bovenliggende as met torsieveer rolt hierdoor op en de deur beweegt omhoog. Veel vaker echter wordt gekozen voor een elektrische garagedeur. In dat geval wordt door middel van een afstandsbediening een elektromotor in werking gesteld. De motor drijft het deurblad aan. Het deurblad staat in verbinding met een as met torsieveren. Deze as rolt de hefkabels op dan wel af, waardoor het deurblad verticaal verplaatst wordt. Vanzelfsprekend zijn elektrische garagedeuren makkelijker in gebruik; u hoeft nooit meer zwaar te tillen of te bukken op de garagedeur te bedienen. Bovendien, dankzij de automatische deurvergrendeling is ook de inbraakbeveiliging dik in orde. Verder zit op iedere garagedeur standaard obstakelherkenning. Dit zorgt ervoor dat de garagedeur bij geringe tegendruk, van bijvoorbeeld een kind of een auto, direct automatisch weer omhoog gaat. Wie dit te beperkt vindt, kan een stapje verder gaan en kiezen voor fotocelbeveiliging, vergelijkbaar met liftdeuren. In dat geval wordt aan weerszijden een ‘oogje’ geplaatst, dat ‘kijkt’ of de opening vrij is. Is dat niet het geval, dan sluit de deur niet. Daarmee voorkomt u beschadigingen aan zaken die u lief zijn.

Op het gebied van garagedeuren zijn de mogelijkheden legio. Toch is de vraag naar sectionaaldeuren onverminderd groot. Logisch, want deze deuren bieden gebruiksgemak, hebben een isolerende werking en sluiten goed af. Dat laatste is interessant vanwege de veiligheid, maar ook met het oog op tocht en het binnenklimaat. Veel mensen denkt dat sectionaaldeuren (ook weleens onterecht roldeuren genoemd) van kunststof zijn, maar dat is niet zo. Ze bestaan uit panelen van verzinkt staal met daartussen een isolerende schuim laag van veertig millimeter dik. Deze gelaagde opbouw van de garagedeur helpt een koudebrug voorkomen en werkt isolerend. Een ander belangrijk punt is het voorkomen van roest. Daarvoor worden een zinklaag, basiscoating en een eindcoating aangebracht. Drie beschermlagen dus tegen roest. Deze opbouw is standaard voor iedere sectionaaldeur. Natuurlijk is er veel vrijheid wat betreft de keuze van het type panelen. Dat is echt maatwerk. Ook zijn er verschillende structuren mogelijk: van glad tot een houtnerf of stucco. De techniek staat niet stil. Bediening met uw smartphone bijvoorbeeld is een van de mogelijkheden.

" Door mijn ruime ervaring, heb ik voor iedere garage een passende oplossing. "

Esther Hoogesteger

Openslaande garagedeuren zijn eveneens een veel gekozen variant voor de garage. Openslaande garagedeuren zien er mooi uit en bieden ook veel gemak. Beide deuren kunnen tegelijk maar ook afzonderlijk van elkaar geopend worden. Als beide deuren open zijn, heeft u een brede doorgang. Dit zorgt voor gemak en maakt in- en uitlopen eenvoudig. De garage wordt namelijk steeds vaker voor andere doeleinden gebruikt dan voor het stallen van de auto. Of u uw garage als autoparkeerplaats, schuur of opberg- of hobbyruimte of gebruikt, u kunt altijd eenvoudig in en uit. Bovendien komt er veel daglicht binnen als u kiest voor een garagedeur met raam of venster en bij warm weer zet u makkelijk de garagedeur even open. Bovendien verliest u met openslaande deuren geen ruimte in de garage zelf. Bij AAproTec worden openslaande garagedeuren allemaal voorzien van sloten met het SKG keurmerk, dat kwaliteit en veiligheid garandeert. Indien gewenst kunnen deze deuren ook geleverd worden met een 5-puntslot.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een sectionaaldeur met loopdeur. Dat heeft verschillende voordelen. Ten eerste kunt u eenvoudig te voet of met de fiets de garage in. In plaats van de hele garagedeur te openen, opent u alleen de loopdeur. Daardoor komt er minder tocht en kou in de garage. Soms is wat extra ventilatie nodig, bijvoorbeeld als u frituurt in uw garage. In dat geval is het fijn dat u de loopdeur op een kiertje kunt zetten. Op deze manier kunt u wel ventileren, maar krijgt u niet direct last van ongewenste kou of hinderlijke tocht. Mogelijk nadeel is wel dat de loopdeur in het midden van de sectionaaldeur geplaatst wordt om voldoende stevigheid in het deurblad te krijgen.

" Door mijn ruime ervaring, heb ik voor iedere garage een passende oplossing. "

Esther Hoogesteger

Vroeger of laat komt er moment dat u de oude garagedeur wilt vervangen. Misschien in uw bestaande huis of wellicht heeft u zojuist een andere woning gekocht en blijkt de oude kanteldeur toch wel erg tochtig te zijn. Of misschien bent u gewoon toe aan wat meer comfort en bedieningsgemak of ergert u zich groen en geel aan de uitstraling van de oude deur. Er kunnen tal van redenen zijn om uw garagedeur te vervangen. Een mooie garagedeur zorgt voor extra uitstraling en voegt waarde toe aan uw woning. Om die reden adviseren wij altijd om een garagedeur te kiezen die past bij de stijl van uw woning. Bij AAproTec vindt u voor iedere woning en iedere woonstijl een passende garagedeur.

Wilt u een garagedeur kopen? Een garagedeur moet duurzaam en veilig zijn. Dat geldt voor de constructie, de gebruikte materialen en de onderdelen. AAproTec staat garant voor de beste kwaliteit. In de showroom van AAproTec in Goes zijn alle modellen, kleuren en bedieningswijzen uitgebreid te bekijken. Deze deuren zijn van Nederlands fabricaat. De kwaliteit is uitstekend. Dat geldt ook voor de monteurs van AAproTec. Zij hebben de kennis en ervaring om de garagedeuren vakkundig te plaatsen en te onderhouden. Bovendien zijn zij 24 uur per dag bereikbaar.

" Door mijn ruime ervaring, heb ik voor iedere garage een passende oplossing. "

Esther Hoogesteger

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *