...een moment geduld...
Overheaddeur op maat gemaakt
Welkom in onze wereld
Ontdek alle deuren!
Vragen? Stel ze direct

Ontdek nu het uitgebreide assortiment aan betrouwbare en kwalitatieve bedrijfsdeuren, garagedeuren, brandwerende- en automatische deuren bij AAproTec. Als specialist in toegangsoplossingen bieden wij u een uitstekende service en oplossingen op maat. Onze ervaren monteurs staan ook altijd voor u klaar om storingen, schades en defecten aan uw deuren snel en betaalbaar op te lossen. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

AAproTec biedt beveiligde overheaddeuren voor industriële toepassingen, die veilig, duurzaam en op maat gemaakt zijn. De panelen van de deur zijn gemaakt van staal of aluminium en kunnen in elke RAL-kleur worden uitgevoerd. De railset is maatwerk en de deuren zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging en andere beveiligingsopties. AAproTec biedt ook reparatie en onderhoud aan bestaande bedrijfsdeuren en heeft ervaring met het ontwikkelen van specifieke toepassingen voor overheaddeuren, zoals extra geïsoleerde deuren voor samengevoegde en aluminium overheaddeuren voor de voedingsindustrie.

" Door mijn ruime ervaring, heb ik voor iedere sparing een passende oplossing. "

Esther

De snelroldeuren van AAproTec zijn geschikt voor diverse sectoren, waaronder industrie, logistiek en voeding. Ze zijn energiebesparend, veilig en betrouwbaar. De snelloopdeuren zijn ontworpen om de luchtcirculatie tussen twee ruimtes te verminderen en kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. AAproTec biedt diverse opties voor de bediening van alle bedrijfsdeuren en ook onderhoud en reparatie zijn mogelijk.

" Welkom in onze wereld. Ontdek alle deuren! "

Andries van Velzen

De roldeuren van AAproTec zijn praktisch, stevig en hebben een lange economische levensduur. Ze zijn geschikt voor elke bouwkundige situatie en kunnen bij veel verschillende situaties worden toegepast, zoals bij laad- en losplaatsen, parkeergarages, winkelpanden en als gepantserde roldeur aan de buitenkant van een pand. De roldeuren zijn voorzien van een eenvoudige, veilige en flexibele constructie en werken met een stabiele geleiderails, beveiligde stormhaken en een optimaal geïntegreerde aandrijf- en besturingssysteem. Ze voldoen aan alle veiligheidseisen en bepalingen conform EN 13241-1 en kunnen worden voorzien van extra eigenschappen zoals brandwering, rookwering, geluidsisolatie en warmte-isolatie.

Rolhekken, een oprolbaar hekwerk dat bestaat uit gebogen rondstaf of platstaf van aluminium of staal, zijn geschikt voor de beveiliging van winkels, showrooms, parkeergarages en als afscheiding van verschillende, aparte bedrijfsruimtes binnen een gezamenlijke ruimte. De roldeuren van AAproTec zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, type omkastingen en diverse elektrische motoren en kunnen worden onderhouden en gerepareerd door AAproTec.

" Je kan me altijd bellen voor een vraag, ik breng graag samen de juiste oplossing in kaart.   "

Bas van de Kruisweg

Ontdek het uitgebreide assortiment automatische deuren van AAproTec, geschikt voor bedrijven, instellingen en particulieren. Van schuifdeuren die zorgen voor een aangename, drempelvrije entree, tot rollen en tourniquetdeuren voor optimale toegangscontrole en energie-efficiëntie. Profiteer van onze expertise op het gebied van veiligheid, toegangscontrole en eventuele vergoedingen via de WMO van WLZ. AAproTec biedt ook onderhoud en service aan voor uw automatische deuren en ook alle andere bedrijfsdeuren. Zo bent u er zeker van dat de doorgang van uw bedrijfsvoering gegarandeerd blijft.

" ‘’Samen doelgericht een oplossing vinden? Klik hier.’’  "

Andries van Velzen

De veiligheid van wonen en werken is belangrijk en brandveiligheid is een van de belangrijkste aandachtspunten. Brandwerende deuren spelen daarbij een cruciale rol. AAproTec heeft een breed scala aan brandwerende deuren, zoals brandwerende loopdeuren, roldeuren, overheaddeuren en rolschermen. Brandwerende deuren zijn 30, 60 of zelfs 90 minuten brandwerend en verminderen de uitbreiding van brand. Brandwerende deuren zijn van toepassing in verschillende gebouwen zoals bedrijfsruimtes, openbare gebouwen, woonhuizen, theaters, sportcomplexen en parkeergarages. AAproTec levert brandwerende deuren die getest zijn conform EN 1634-1.

AAproTec biedt diverse oplossingen op het gebied van toegangstechniek en toegangscontrole, waaronder slagbomen, voetgangerspoorten en complete toegangscontrolesystemen. Door middel van deze systemen kunt u geselecteerde en gecontroleerde personen en/of voertuigen toegang tot uw terrein, gebouw of afdeling, wat de veiligheid van werknemers, bewoners en bezoekers. AAproTec werkt met concurrerende producten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat alles zorgeloos functioneert. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van slagbomen en voetgangerspoorten, en AAproTec heeft voor elke situatie een oplossing op maat. Toegangscontrole biedt extra veiligheid door middel van persoonsherkenning of voertuigherkenning, waardoor u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment beveiligd is een gebouw van ruimte te treden.

" Het geeft me energie wanneer ik complexe vraagstukken kan omzetten in toegangsoplossingen die het leven mooier maken. "

Martijn Kooijman

AAproTec is een specialist in op maat gemaakte garagedeuren uit Zeeland. Er zijn diverse stijlen en kleuren beschikbaar Met de installatie en onderhoud service van AAproTec ben je ervan verzekerd dat u kunt genieten van een topkwaliteit garagedeur. Er zijn veel opties, waaronder automatische kanteldeuren, roldeuren, sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren en garagedeuren met loopdeur. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische garagedeur, die veiliger en uiteindelijk in gebruik is voorzien van obstakelherkenning. AAproTec biedt ook advies over de vervangen van oude garagedeuren en heeft een showroom in Goes waar alle modellen en kleuren te bekijken zijn.

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *