Keuzehulp

Toegangscontrolesystemen

Toegangscontrolesystemen

Met oog op de veiligheid is beheren en bewaken van toegangsdeuren en gebouwen van essentieel belang geworden in de huidige samenleving. AAproTec levert en onderhoudt uw toegangscontrolesystemen om gebruikers en bezoekers voor u inzichtelijk te houden.

Of het nu om 1 of 2500 gebruikers gaat, voor appartementencomplex, bedrijf of industrie, AAproTec heeft de mogelijkheden in huis.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies, neemt u dan contact met ons op.

De SK-ACP is een uitgebreid maar toch eenvoudig toegangscontrolesysteem vanaf 2 poorten of deuren. De centrale kan met praktisch alle technieken met een Wiegand uitgang tot 40 bits werken, zoals Proximity, Touch Card, Wiegand, Magneetstrip, Barcode, Optische lezers en Biometrische lezers. Elk van de twee toegangen die door de centrale bewaakt worden, is volledig onafhankelijk van de andere en kan volledig apart geconfigureerd, geprogrammeerd en geraadpleegd worden.

Het is mogelijke om tot 100 SK-ACP centrales aan elkaar te koppelen via de RS-485 bus. Als daarbij de SK-NET software gebruikt wordt, dan kan men een gemakkelijk te gebruiken toegangscontrolesysteem voor grotere sites uitbouwen.

De SK-ACP centrale kan de toegang beheren voor 65535 personen in 15 weekprogramma’s (tijdzones) voor elk van de deuren of poorten. In de tijdzones zit een schema met vakantiedagen waarmee rekening gehouden wordt bij het programmeren. Het systeem heeft een geheugen voor maximaal 4864 transacties.