...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

Parkview kentekenherkenning

Door de kiezen voor Parkview kentekenherkenning kiest u voor méér veiligheid, minder kosten en méér service. De toegangscontrole op uw terrein begint bij het toelaten van personeel en bezoekers die hun auto willen parkeren. De fraudegevoeligheid van de gebruikelijke keycard-toegangssystemen kan er echter toe leiden dat niet geautoriseerde personen uw gebied betreden. Parkview, een unieke toepassing van kentekenherkenning lost dit probleem op: alleen geregistreerde voertuigen verkrijgen toegang. Bovendien kunt u met Parkview drastisch bezuinigen op de operationele kosten, aangezien het systeem geheel automatisch werkt. Tenslotte verhoogt u uw service naar uw bezoekers, want Parkview maakt 24-uurs toegang mogelijk.

Campview kentekenherkenning

Het gebruik van kentekenherkenning voor het toegangsbeheer op een park of camping heeft grote voordelen. Klantvriendelijkheid staat hierbij voorop. De door Parkingware ontwikkelde software voor het herkennen van kentekens kan gekoppeld worden aan ieder bestaand reserveringspakket. Bij het aanmaken van een reservering wordt ook het kenteken van de auto van de bezoeker geregistreerd.

Wanneer de bezoeker bij de ingang voor de slagboom staat, zal een camera het kenteken van de auto lezen en herkennen. Wanneer de bezoeker staat geregistreerd, zal de slagboom openen. Ook kan op een display een persoonlijke (welkomst)tekst vermeld worden. De receptie wordt ontlast en de registratie van bezoekers is veel beter, waardoor de veiligheid op het terrein verhoogd wordt. Het systeem werkt geheel automatisch en zal leiden tot een drastische bezuiniging op de operationele kosten.

Cityview kentekenherkenning

Cityview is een online kentekenherkenning parkeersysteem dat gebruik maakt van de Progress Apama technology. De werking van dit systeem is gebaseerd op de kernvaardigheid automatische kentekenherkenning en het Internet. Het Cityview parkeersysteem bestaat uit speciale infrarood kentekenherkenning camera’s en een website waarachter de Cityview software applicatie is opgesteld. De camera’s worden zodanig opgesteld dat alle in- en uitrijbanen in een bepaalde parkeerzone zijn gedekt. De camera’s van het Cityview systeem controleren volgens het geldende ingestelde parkeertarief en de tijdzone of iemand betaald heeft of niet.

Autoweight kentekenherkenning

Met dit systeem is het mogelijk om de koppeling van kentekenherkenning met de registratie van vrachtwagens op een weegbrug tot stand te brengen. Hierdoor is het mogelijk dat een weegbrug onbemand is. Vrachtwagens kunnen 24 uur per dag ladingen brengen of ophalen, zonder dat er iemand bij de weegbrug aanwezig hoeft te zijn. Bedrijven die gebruik maken van een weegbrug kunnen met deze toepassing hun kosten besparen en hun efficiency en gegevensregistratie verbeteren. Autoweight biedt net als Parkview uitgebreide alarmmogelijkheden en transactieoverzichten.

Direct contact

Wilt u persoonlijk advies? Neem direct contact op!

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *