Keuzehulp

Waarom een snelroldeur veel voordelen biedt

Snelroldeuren zijn ideaal in gebruik wanneer een bepaalde ruimte vaak betreden moeten wordt. De roldeuren gaan snel open en dicht, kunnen gemakkelijk bediend worden en zijn veilig in gebruik. Benieuwd wat de voordelen zijn van een snelroldeur?  

Snelroldeuren bieden gemak en zijn energiebesparend

Bij bedrijven waar mensen en goederen constant in- en uitgaan kan een snelloopdeur uitkomst bieden. Denk aan laad- en losplaatsen, koel- en vriescellen, distributiecentra, magazijnen, enzovoorts. De automatische deuren gaan snel open en dicht zodat de goederenstroom ongehinderd door kan gaan en geluidsoverlast tussen afdelingen gereduceerd wordt. Hygiëne is in de voedingsmiddelen- en levensmiddelenbranche een belangrijk aandachtspunt. Snelroldeuren helpen daarbij. De roldeuren zorgen daarnaast voor tochtwering waardoor het arbeidsklimaat optimaal is en het ziekteverzuim onder uw werknemers vermindert. Groot voordeel is ook de klimaatbeheersing. Het plaatsen van snelroldeuren levert een flinke energiebesparing op. Daardoor draagt de snelloopdeur bij aan de duurzaamheid van uw bedrijf, het voorkomt onnodig energieverbruik en vermindert operationele kosten.  

5 voordelen van AAproTec snelloopdeuren:

  1. energiebesparing
  2. tochtwering
  3. klimaatbeheersing
  4. hygiëne
  5. vermindering operationele kosten

Stress geen punt met snelloopdeur

Snelheid, stress of onoplettendheid; een ongeluk zit in een klein hoekje. Botsingen tussen machines en roldeuren zijn niet ondenkbaar. Voordeel van veel snelroldeuren is dat het deurpantser flexibel is. Bij een eventuele aanrijding herstelt de deur zich in bijna alle gevallen. Dit betekent ook dat uw machines minder snel beschadigd raken en nog veel belangrijker, het voorkomt letsel bij werknemers. Roldeuren zijn veilig en betrouwbaar, ze functioneren zonder problemen onder alle omstandigheden. 

Voor elke bedrijfsactiviteit een geschikte snelroldeur

Roldeuren kunnen zowel aan de buiten- of aan de binnenzijde worden gemonteerd, omdat ze weinig ruimte nodig hebben. Snelloopdeuren worden elektronisch en zijn in verschillende modellen en kleuren leverbaar, en toepasbaar in vrijwel elke sector. Benieuwd welke snelroldeur of snelloopdeur geschikt is voor uw bedrijf? We informeren u graag.