Keuzehulp

Snelroldeuren

Bij het vinden van de juiste snelloopdeur zijn snelheid, veiligheid, duurzaam- heid en kostenbesparing van groot belang. U zoekt een snelloopdeur die altijd betrouwbaar en zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert, een snelloopdeur waarop u kunt vertrouwen, 24 uur per dag. AAproTec snelloopdeuren bieden een oplossing voor iedere denkbare situatie binnen uw bedrijf.

5 voordelen van AAproTec snelloopdeuren:

  • energiebesparing
  • tochtwering
  • klimaatbeheersing
  • hygiëne
  • vermindering operationele kosten

Snelloopdeuren voor binnen en buiten

AAproTec snelloopdeuren voor binnen- en buitentoepassingen verminderen de onderhoudskosten, besparen energie en reduceren geluidsoverlast tussen afdelingen. Door de hoge snelheid kan uw goederenstroom ongehinderd doorgang vinden. Daarnaast staat veiligheid van uw personeel en uw lading bij ons centraal. Snelloopdeuren openen met hoge snelheid en sluiten automatisch na geopend te zijn en leveren zo energie- besparing op, omdat ze onnodig energieverbruik voorkomen. Ze beschermen uw personeel tegen tocht, waardoor het arbeidsklimaat optimaal is en het ziekteverzuim vermindert.

Snelloopdeur voor koel- of vriescellen

AAproTec snelloopdeuren zijn standaard voorzien van een flexibele onderlijst met een anticrash-systeem, waardoor de deur na een eventuele aanrijding eenvoudig door uzelf te herstellen is. Hoge schade- en reparatiekosten behoren hierdoor tot het verleden. Door dit unieke systeem zal uw goede- renstroom niet stagneren. Verder bevat ons leveringsprogramma snelloopdeuren die uitermate geschikt zijn voor de voedings- en levensmid- delenindustrie. Toepassingen in deze industrie stellen hoge eisen aan de hygiëne. Deze snelloopdeur is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardig rvs. De elektrische componenten zijn uitgevoerd in tenminste IP65 en derhalve geschikt voor het dagelijks reinigen.

Voor frequent gebruikte doorgangen, waarbij isolatie van groot belang is, biedt AAproTec een uitgebreid pakket met snelloopdeuren voor koel- en diepvriestoepassingen.

Vanzelfsprekend worden alle AAproTec snelloopdeuren geproduceerd en geleverd conform de Europese veiligheids- en kwaliteitseisen.

Een zelfherstellende snelroldeur met een flexibele onderbalk en frequentiegeregelde motor. Onze meest veelzijdige deur heeft een doek van 1.300 gram/m² en is leverbaar in 12 standaardkleuren. De Dynamicroll is bovendien leverbaar met een geïsoleerd doek voor hogere temperatuurverschillen. De deur is energiebesparend, sluit perfect af en wordt zonder meerprijs geleverd met afdekkappen over rol en motor. Met de Dynamicroll kiest u voor een alleskunner die op meerdere manieren kan worden bediend. De Dynamicroll is leverbaar in verschillende modellen en toepasbaar in vrijwel alle sectoren.

De naam zegt het al, de Food Inox is geheel uitgevoerd in RvS. Deze deur voldoet volledig aan alle strenge eisen van de levensmiddelenindustrie. De Food Inox is een zelfherstellende deur met een flexibele onderbalk en een frequentiegeregelde motor. Het doek is 1.300 gram/m² en leverbaar in 12 standaardkleuren. Ook een geïsoleerd doek voor grotere temperatuurverschillen behoort tot de mogelijkheden. De deur is energiebesparend en heeft een goede afsluiting. De Food Inox heeft slanke RvS stijlen van 90 mm. De Afdekkappen over rol en motor zijn uitgevoerd in RvS 304 of RvS 316.

Deze zelfherstellende deur met flexibele onderbalk en frequentiegeregelde motor is ontworpen voor ruimtes met lage temperaturen. Het geïsoleerde doek is maar liefst 3 cm dik. De Frigo 1 heeft verwarming in de zijgeleiders en motor. De rol is voorzien van een afdekkap. De stijlen zijn slechts 125mm breed. Uiteraard heeft deze energiezuinige deur een prima afsluiting die sneeuwvorming in de vriescel tegengaat. De openingssnelheid is 1,8 m/sec. De Frigo 1 is leverbaar in gegalvaniseerd staal, gecoat of in RvS en met tal van accessoires.

Een zelfherstellende deur met flexibele onderbalken en frequentiegeregelde motor, speciaal ontworpen voor ruimtes met lage temperaturen. Het dubbele doek van 1300 gram/m² is leverbaar in 12 standaardkleuren. Om ijsvorming te voorkomen blaast een hete lucht verwarming warme lucht tussen de twee doeken. Ook de geleiders en motor zijn verwarmd. De rollen zijn voorzien van een afdekkap. Een perfecte afsluiting voorkomt sneeuwvorming in de vriescel. De Frigo 2 kan op meerdere manieren worden bediend, opent met 1,8 m/sec. en weerstaat windsnelheden tot 70 km/u. De Frigo 2 is leverbaar in gegalvaniseerd staal, in kleur en RvS en met tal van accessoires.

Een vouwdeur voor grote openingen tot 20 x 10 meter. Bij het openen wordt het doek omhoog gehesen en vouwt zich op. De Pack is geschikt voor drukke doorgangen waar veiligheid en een constante temperatuur belangrijk zijn. Het doek van 900 gram/m² is leverbaar in meerdere standaardkleuren en kan windsnelheden aan tot 140 km/u. De deur is energiebesparend en sluit perfect af. Standaard is de uitvoering gegalvaniseerd maar natuurlijk is ook deze deur in kleur of RvS te leveren. Voor deze in meerdere opzichten zeer toegankelijke deur zijn tal van accessoires beschikbaar.

Een vouwdeur voor openingen tot maar liefst 35 x 30 meter. De Mega Pack is ideaal als afscheiding tussen twee hallen of ruimtes. En de perfecte oplossing voor stankoverlast in afvalverwerkende bedrijven. Ook voor toepassingen in vliegtuighangars, scheepsbouwhallen en ruimtes waar grote goederen in- en uitgaan is de Mega Pack een juiste keuze. Het dubbelwandige doek van 900 gram/m² is leverbaar in meerdere standaardkleuren. Dankzij een binnen- en buitendoek met een aluminiumconstructie ertussen is de Mega Pack bestand tegen windsnelheden tot 160 km/h. De deur is leverbaar in gegalvaniseerd staal, in kleur of RvS.