...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

Er zijn in en rond woningen steeds meer slimme oplossingen mogelijk. De verwarming, verlichting, gordijnen, ja zelfs uw garagedeur kunt u op afstand bedienen met uw mobiel. 

Aandrijving aangestuurd met smart home oplossingen

Het bedienen van een elektrische garagedeur is dankzij slimme oplossingen eenvoudiger, veiliger en gebruiksvriendelijker geworden. Eén tik op uw smartphone en de elektrische deuropener doet het werk. Een standaard AAproTec  800 aandrijving bijvoorbeeld kan aangesloten worden op een smart home systeem. Vervolgens bedient u met de gratis app van Homematic, Delta Dore of Innogy de garagedeur. Of u nu thuis of onderweg bent, met dit systeem heeft u altijd controle over de garagedeur.

Veiligheid van deuropeners op afstand

Met behulp van een smart home systeem en de bijpassende app opent en sluit u snel en met gemak, vanaf elke locatie de garagedeur. En u kunt eventueel ook meteen uw verlichting bedienen. Is dit dan wel veilig? Jazeker, want u beheert de deur nu zelf. U bepaalt zelf wie u wel of niet binnenlaat, huisgenoten kunnen de aandrijving natuurlijk ook bedienen via de app en u ziet precies wie wanneer de deur heeft geopend. En als u er niet zeker van bent of de garagedeur dicht is, controleert u gewoon de actuele status van de deur in de app. In geval van nood of bij een stroomuitval is er overigens een noodontgrendeling, zodat u toch altijd nog de garage met de hand kunt openen.

Kanteldeuren en sectionaaldeuren met mobiel bedienen

Automatische deuropeners bedienen met de telefoon is met name geschikt bij kanteldeuren en sectionaaldeuren. Er zijn naast het bedienen van de aandrijving met een smartphone natuurlijk ook andere mogelijkheden. Denk aan een vingerscanner die u en uw huisgenoten eenvoudig en veilig toegang geeft tot de garage of een handzender waarmee u vanuit de auto de deur opent of sluit.

Meer weten over slimme garagedeuren? 

Slimme oplossingen maken het dagelijks leven eenvoudiger en kunnen precies aangepast worden naar uw persoonlijke behoefte. Benieuwd hoe de garagedeur met mijn telefoon bedienen werkt en wat de mogelijkheden zijn? We helpen u graag.

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *