Keuzehulp

AAproTec garagedeuren Goes Zeeland, kwaliteit op maat!

Welkom bij AAproTec, gevestigd te Goes (Zeeland). Garagedeuren vormen een groot deel van ons productaanbod. Op basis van gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring maakt AAproTec uit Goes (Zeeland) uw garagedeuren exact op maat, volgens uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit talloze formaten en kleuren. Met een stijlvolle AAproTec garagedeur krijgt uw huis nét dat beetje extra uitstraling.

Door te kiezen voor een garagedeur uit de HighLine, Designline, WoodLine of TopLine serie maakt u van uw huis een extra stijlvol geheel. Bovendien voldoet elke deur aan de vereiste veiligheidsnormen.

Garagedeuren met flexibele constructie

Afzonderlijke panelen vormen de basis van de garagedeur. Door de flexibele constructie en dankzij de zorgvuldig gekozen componenten ‘rolt’ de deur als het ware recht omhoog en omlaag; vrijwel geruisloos! De deur komt niet naar voren en neemt daardoor nagenoeg geen ruimte in beslag. U kunt daardoor uw auto probleemloos direct achter of voor de garagedeur parkeren.

De HighLine, Designline en WoodLine deur beschermt dankzij de hoogwaardige afwerking maximaal tegen tocht en kou, waardoor de temperatuur in uw garage ook in de winter zeer comfortabel blijft. De afzonderlijk verzinkte stalen panelen zijn 40 mm dik en gevuld met een perfect isolerende schuimvulling (polyurethaan). Op de panelen is er naast een beschermende polyester coating vaak ook een woodgrain structuur aangebracht (=houtnerf). Bovendien is de deur rondom afgedicht met volledig afsluitende rubbers. Zo is uw garagedeur bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden. U ziet het: garagedeuren uit Goes (Zeeland) is een goede keuze!

Beveiliging

Alle deuren in dit programma hebben een vingerklembeveiliging, een wettelijk verplichte beveiliging die voorkomt dat uw handen beklemd kunnen raken tussen de panelen. Tevens is standaard veerbreukbeveiliging voorzien.

 

Kwaliteit

-Iedere deur wordt standaard op maat gemaakt, zonder meerprijs

-Standaard 40 mm. geïsoleerde panelen

-Gelagerde nylon loopwielen

-Standaard torsieveren zonder meerprijs

-Standaard geleverd in afwerklaag RAL 9016, dit is dus geen grondlak.

-Spuiten in alle kleuren mogelijk (denk ook aan Sikkens, Sigma, Boonstoppel etc.)

-Gegoten aluminium bochtstukken, dit is sterker en duurzamer dan kunststof

Garantie

Onze garagedeuren worden uitsluitend gefabriceerd van hoogwaardige en duurzame materialen. Ze zijn gekeurd en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelelementen (SKG). Vanzelfsprekend voldoen onze deuren ook aan de Europese EN 13241-1 norm, die verplicht is voor de CEmarkering.

Iedere garagedeur wordt door ons op vakkundige wijze, op maat vervaardigd en uitgebreid gecontroleerd voor levering.
Daarom geven wij 10 jaar volledige fabrieksgarantie op uw gehele deur. Inclusief de slijtage gevoelige onderdelen, zoals:
torsieveren, hefkabels, scharnieren en looprollen. De heldere voorwaarden van deze unieke garantie op garagedeuren zijn
uiteraard beschikbaar.