...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

AAproTec is van de partij!

 

 

banner website

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar staan we op de facilitair beurs in Utrecht. Wil jij er ook bij zijn? Als kennis van AAproTec kan je gratis je tickets hier claimen.

Op 5, 6 en 7 juni vindt de 25ste editie van hét evenement voor facilitair dienstverlening en gebouwbeheer plaats, de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Waar duizenden, bezoekende eindgebruikers voor werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer zoeken naar oplossingen om hun dagelijkse werk beter te kunnen doen; zich laten inspireren door de honderden standpresentaties van de deelnemers; op zoek gaan naar vakkennis en -informatie over tientallen thema’s; en kennis maken met een rijkgeschakeerd aanbod van facilitaire diensten en producten.

Na hun gratis registratie kunnen de bezoekers de beursvloer op om de honderden aanbieders te ontmoeten, kennis te maken met hun noviteiten en te horen van welke aanbod zij zoal gebruik kunnen maken. Daarnaast kunnen zij tientallen, kwalitatieve lezingen bijwonen, bij de prijsuitreikingen zijn, de branchestraat bezoeken of op een van de cateringterrassen uitrusten, hun WhatsApp bijwerken of genieten van lunch, koffie, thee of water, voor zover zij dat niet al hebben gedaan bij een van de standhouders.


 

 

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *