...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

Iedereen moet mee kunnen doen in de maatschappij. Dit bepaalt de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Dit betekent onder andere dat er geen hindernissen in en om de woning mogen zijn. Het kan zijn dat uw woning een aanpassing nodig heeft in de vorm van een deurautomaat. Wist u dat hiervoor een vergoeding mogelijk is via de WMO?

Elektrische deuropener helpt bij behoud zelfstandigheid

Voor mensen met een handicap, chronische ziekte of ouderen is het betreden of verlaten van de woning soms lastig. Om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen is het misschien nodig om een woningaanpassing te doen. Denk aan het plaatsen van beugels en drempelhulpen, het verbreden van de doorgang en het installeren van automatische deuren. Deurautomaten zorgen er namelijk voor dat de deur automatisch opent en sluit, met behulp van een elektrische deuropener en elektrische deurdranger. Deursluiters voorkomen dat de deur open blijft staan of met een harde klap dicht slaat. 

Vergoeding voor deurautomaten via WMO

Met behulp van automatische deuren kunnen ook minder mobiele mensen zelfstandig hun woning betreden. Wanneer er een deurautomaat geplaatst wordt, is het mogelijk om een beroep te doen op de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). De WMO regelt dat mensen met een beperking ondersteuning kunnen krijgen, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Denk aan het vergoeden van begeleiding, zorg, opvang en ook een woningaanpassing valt hieronder. Een verzoek hiervoor kan ingediend worden bij de gemeente. 

Hulp of advies nodig?

Automatische deuren zorgen ervoor dat deuren eenvoudig en veilig openen en sluiten. Wilt u hier meer over weten? We helpen u graag!

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *