Keuzehulp

Draaideurautomaten

Configureerbare en aanpasbare draaideursystemen voor elke omgeving

Ontdek een entree die voldoet aan de behoeften van uw gebouw met onze uitgebalanceerde, geïntegreerde en omlijste draaideursystemen

Voor entrees die bestand zijn tegen extreme omstandigheden en op beperkte ruimte passen.

Het uitgebalanceerde draaideursysteem is speciaal ontworpen voor nauwe passages en gangen.
Het is versterkt om de druk van intensief verkeer, windbelasting, tocht en luchtdruk te weerstaan.

Een draaideur voor druk bezochte omgevingen, waar een robuuste, stabiele en veilige entree nodig is.

Het ASSA ABLOY Omlijste draaideursysteem heeft robuuste en betrouwbare profiellijsten, geschikt voor druk bezochte sectoren. Veiligheidsvoorzieningen als beveiliging tegen het inklemmen van vingers en een selectie deuropeners maken deze deur aanpasbaar aan uw toepassing.

 

Veilig en intelligent

Het automatisch systeem is voorzien van ingenieuze besturing. Een microprocessor regelt rechtstreeks alle activiteiten van de deur, en een encoder bepaalt op ieder moment de hoek. Daarnaast kan met een ingebouwde schakelaar de bedrijfslogica worden gekozen (automatisch, handbediend, nacht, open). Vervaardigd in overeenstemming met de nieuwe Europese veiligheidsvoorschriften, snelheid en duwkracht worden geprogrammeerd worden geprogrammeerd op grond van de afmetingen van de deur. Indien een obstakel wordt gedetecteerd gaat de deur onmiddellijk weer open, en bij het sluiten wordt, met een lage snelheid, gecontroleerd of het obstakel is verdwenen.

 

Krachtig en betrouwbaar

Dankzij de zorgvuldige keuze van de mechanische en elektronische onderdelen, is onze draaideurautomaat in staat om ononderbroken in alle veiligheid deuren te bewegen met een gewicht van meer dan 300 kg.