...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

Waarom kiezen steeds meer mensen wanneer ze nieuwe garagedeuren kopen toch voor openslaande deuren? Openslaande garagedeuren zien er mooi uit en bieden ook veel gemak. De garage wordt namelijk steeds vaker voor andere doeleinden gebruikt dan voor het stallen van de auto. 

Met openslaande deuren garage makkelijk in en uit

Met dubbele garagedeuren stapt u eenvoudig de garage in om bij uw spullen te komen. Of misschien is uw garage wel een hobbyruimte of werkplek? Ook dan zijn openslaande garagedeuren ideaal. Er komt veel daglicht binnen met een garagedeur met raam of venster en bij warm weer zet u makkelijk de garagedeur open. Bovendien verliest u met openslaande deuren geen ruimte in de garage zelf.

Openslaande garagedeur nagenoeg onderhoudsvrij 

Net zoals bij alle garagedeuren zijn ook de dubbele garagedeuren verkrijgbaar in allerlei designs en kleuren, passend bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke wens. De garagedeuren worden gemaakt van duurzame materialen, zoals aluminium en hoogwaardig verzinkt staal. Daardoor is uw deur nagenoeg onderhoudsvrij. Openslaande deuren kunnen zonder dorpel op met valdorpel geleverd worden, een goede oplossing om tocht, licht en geluid tegen te houden.  

Isolatie en veiligheid van openslaande deuren 

Er wordt vaak gevraagd of openslaande garagedeuren net zo goed geïsoleerd en beveiligd zijn als andere garagedeuren. En dat is zeker zo. De dubbele garagedeur is voorzien van 40 millimeter dikke panelen en standaard thermisch onderbroken profielen. Deze houden de kou buiten en houden het binnen comfortabel. Een dubbele openslaande deur is zeker niet minder veilig dan andere garagedeuren en ook openslaande deuren kunnen voldoende inbraak bestendig worden gemaakt. Openslaande garagedeuren worden vaak voorzien van sloten met het SKG keurmerk, dat kwaliteit en veiligheid garandeert. Optioneel worden deze deuren geleverd met een 5-puntslot. 

Dubbele garagedeuren iets voor u? 

Gaat u uw garagedeur vervangen en denkt u erover na over openslaande deuren? Bedenk waarvoor uw garage voornamelijk dient. Gaat u vaak de garage in- en uit of gebruikt uw garage als hobby of werkruimte? Dan zijn dubbele garagedeuren wellicht iets voor u. We informeren u graag of maak gebruik van onze gratis keuzehulp

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *