Keuzehulp

LuxeLine Loopdeuren

Design, isolatie en gebruiksgemak

Het assortiment garagedeuren is met de introductie van de LuxeLine Loopdeuren Twin en Single enorm uitgebreid: De LuxeLine Loopdeuren Twin is DE perfecte openslaande garagedeur. De Luxe-Line-Single is een zijdeur die perfect combineert met bijv. uw garagedeur Uiteraard worden beide types Luxe-Line deuren op maat en volgens uw persoonlijke wensen gefabriceerd. De drie belangrijkste aspecten van de Luxe-Line Twin en Single zijn: DESIGN, ISOLATIE en GEBRUIKSGEMAK

DESIGN

De LuxeLine Loopdeuren Twin hebben de uitstraling van een traditionele houten openslaande deur zonder de nadelen. Vormgeving, kleur en materiaalkeuze zijn bepalend voor de uitstraling van uw huis. Het design van de Luxe-Line Single en Twin kan volledig worden aangepast aan uw wensen. De mogelijkheden in kleur en materiaal zijn vrijwel onbeperkt. Iedere Luxe-Line deur wordt bovendien speciaal voor u op maat vervaardigd van duurzame materialen, zoals aluminium en hoogwaardig verzinkt staal. Uw Luxe-Line deur is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

ISOLATIE

Een goede afsluiting en isolatie van uw LuxeLine Loopdeuren helpen onnodig warmteverlies, tocht en condens te voorkomen. Daarom zijn de 53 mm dikke hoogwaardige aluminium profielen doormiddel van een kunststof strip thermisch onderbroken waardoor condens geen kans krijgt. De 40 mm dikke staal sandwichpanelen bieden een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line nagenoeg tochtdicht.

Luxe-Line Single, uitstraling en gemak

De Luxe-Line Single is een zijdeur die perfect combineert met uw garagedeur. heeft u voldoende ruimte in de gevel dan kunt u de Luxe-Line Single naast uw garagedeur plaatsen.

Dit is een goede, maar vooral fraaie oplossing als u bij het verlaten of betreden van de garage, niet steeds de gehele garagedeur wilt openen of sluiten. De Luxe-Line Single heeft vanzelfsprekend exact dezelfde uitstraling als uw garagedeur door het gebruik van identieke materialen. Ook bij de Luxe-Line Single zijn design, Isolatie en gebruiks- gemak de uitgangspunten geweest bij het ontwerp.

U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan vullingen  net als bij de Luxe-Line Twin. Voor het kozijn is ook gebruik gemaakt van dezelfde thermisch onderbroken aluminium profielen als bij de Luxe-Line Twin. De nauwkeurig afgewerkte Luxe-Line Single wordt voor u perfect op maat gemaakt.

VEILIGHEID

Voor uw veiligheid kan de Luxe-Line loopdeur uiteraard uitgevoerd worden met een driepuntsvergrendeling.

LuxeLine Twin

De Luxe-Line Twin heeft de uitstraling van een traditionele houten openslaande deur zonder de nadelen. Vormgeving, kleur en materiaalkeuze zijn bepalend voor de uitstraling van uw huis. Het design van de Luxe-Line Single en Twin kan volledig worden aangepast aan uw wensen. De mogelijkheden in kleur en materiaal zijn vrijwel onbeperkt. Iedere Luxe-Line deur wordt bovendien speciaal voor u op maat vervaardigd van duurzame materialen, zoals aluminium en hoogwaardig verzinkt staal. Uw Luxe-Line deur is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

GEBRUIKSGEMAK

Aan u de keus aan welke zijde u het loopdeurdeel wilt hebben. U kunt de Luxe-Line Twin naar wens ook met asymmetrische deurdelen bestellen voor een nog grotere doorgang. Het loopdeurdeel is standaard uitgerust met een krukset en cylinderslot, het vaste deel is uitgerust met twee schuifsloten. Als het nodig is kunt u natuurlijk beide deurde- len openen. Door de lage aluminium dorpel (6 mm) kunt u probleemloos met uw fiets of motor naar binnen en buiten. Voor uw veiligheid kan de Luxe-Line Twin uitgevoerd worden met een driepuntsvergrendeling.

Alle AAproTec Luxe-line loopdeuren zijn standaard voorzien van een thermisch onderbroken profiel, zonder meerprijs. Dat betekend dat de profielen zelf ook isolerend werken.

Daarnaast wordt tussen het kozijn en de wand een rubber afdichtingsstrip geplaatst, aan de binnen- en buitenzijde, dubbele afdichting dus.

Aan de onderzijde zijn de loopdeuren standaard voorzien van een borstelafdichting binnen, en een rubberafdichting aan de buitenzijde.

Kozijnen worden standaard gepoedercoat. Poedercoating is een poederlak welke “gebakken” wordt in de oven waardoor er een duurzamere bescherming ontstaat als standaard spuitlak