...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

Een sectionaaldeur is een garagedeur bestaande uit panelen, die met behulp van een railsysteem omhoog geschoven wordt bij het openen van de sectionaaldeur. Wat zijn de grootste voordelen bij de aanschaf van zo’n elektrische garagedeur?

Sectionaal garagedeuren bieden comfort en gemak

De belangrijkste redenen om te kiezen voor een sectionale garagedeur zijn:

  • Design 
  • Comfort en gemak
  • Veiligheid en beveiliging
  • Duurzaamheid
  • Economisch 

Garagedeur kopen naar keuze

Een garagedeur moet functioneel zijn, kan waarde toevoegen aan de woning en bepaalt ook voor een groot deel het aanzicht van uw woning. Het is daarom goed om te weten dat sectionaal garagedeuren leverbaar zijn in allerlei designs, kleuren, oppervlaktestructuren en afmetingen. En alle kleuren zijn mogelijk in de vorm van een beschermende polyester coating. Zo vindt u altijd een garagedeur die voldoet aan uw wensen.

Het comfort van een sectionaaldeur

Deze garagedeuren gaan lang mee en zijn probleemloos in gebruik. Ook een sectionale garagedeur met loopdeur behoort tot de mogelijkheden. Een sectionaaldeur met loopdeur is handig omdat u dan niet de hele garagedeur hoeft te open. De garagedeur met loopdeur wordt steeds populairder omdat garages vandaag de dag voor allerlei toepassingen worden gebruikt. De hoogwaardige afwerking van sectionaal garagedeuren beschermen bovendien maximaal tegen tocht en kou. Zo zijn de panelen gevuld met een isolerende schuimvulling en is de deur rondom afgedicht met afsluitende rubbers. Een sectionaaldeur is dan ook bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden en de temperatuur in uw garage blijft ook in de winter comfortabel. 

Elektrische garagedeur is veilig in gebruik 

Tot slot is een sectionaal garagedeur eenvoudig te bedienen en is de garagedeur zo ontworpen dat deze veilig te gebruiken is. Daarnaast houdt de garagedeur ongewenste bezoekers buiten. De verplichte vingerklembeveiliging voorkomt dat uw handen bekneld kunnen raken tussen de afzonderlijke panelen en de veerbreukbeveiliging voorkomt dat de elektrische garagedeur naar beneden valt. Het SKG-keurmerk garandeert kwaliteit en veiligheid.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de voordelen van een sectionale garagedeur? Of wilt u hulp bij het kiezen van een garagedeur We helpen u graag.

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *