...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

 

Welkom, fijn dat u er bent! Automatische deuren geven het gevoel van een warm welkom, besparen energie, bieden gemak en zijn hygiënisch. De belangrijkste voordelen uitgelegd:

1. Warm welkom dankzij elektrische schuifdeuren

Automatische deuren bieden uw klanten een warm welkom. Omdat de deuren automatisch open gaan, worden zij echt uitgenodigd om binnen te komen. Daarnaast zorgen  elektrische schuifdeuren ook letterlijk voor een warm welkom. Met behulp van deursluiters blijven de deuren namelijk niet onnodig open staan, waardoor u geen warmte verliest. Het blijft op temperatuur binnen, waardoor u minder hoeft te stoken of te koelen. Dit levert een energiebesparing op.

2. Deuropener is makkelijk en hygiënisch

Hoe fijn is het dat klanten gewoon door kunnen lopen wanneer ze hun handen vol hebben? Geen gehannes en oponthoud, maar gemak en een snellere doorstroom. Een automatische deuropener maakt het mogelijk. Het voorkomt ergernis en niet geheel onbelangrijk: automatische deuren zijn hygiënisch. Klanten hoeven de deur niet vast te pakken met hun handen, wat zeker vandaag de dag erg belangrijk is. Bijkomend voordeel is het glas van een elektrische schuifdeur. Er komt daardoor veel licht binnen, wat een prettige sfeer geeft voor zowel klanten als medewerkers.  

3. Veilige deuropeners voorkomen letsel 

Voorop staat vanzelfsprekend de veiligheid van uw klanten en medewerkers. Wist u dat een automatische deur heel veilig is? Er gebeuren veel minder ongelukken met elektrische schuifdeuren. Dit komt onder andere omdat de deuren zijwaarts open gaan en omdat vooraf te zien is of er iemand van de andere kant komt. Zeker niet onbelangrijk is dat alle schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren en carrouseldeuren die zich horizontaal bewegen moeten voldoen aan de EN 16005 norm. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat klanten en medewerkers uw winkel veilig in- en kunnen uitgaan. Ook alle onderdelen van automatische deuren moeten aan deze veiligheidsnorm voldoen. Een elektrische deuropener mag namelijk niet weigeren of letsel veroorzaken in geval van nood. 

Hulp of advies nodig?

Benieuwd welke automatische deur geschikt is voor uw winkel? We adviseren u graag!

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *