Keuzehulp

Slagbomen

Een automatische slagboom zorgt voor een betere controle op gebruikers en bezoekers van een parkeergarage of bedrijventerrein.

AAproTec levert en monteert slagbomen van de grootste fabrikanten wereldwijd, Magnetic en Faac

Naast het leveren, monteren en onderhouden van slagbomen, plaatst en onderhoud AAproTec ook complete parkeersystemen, t.b.v. betaald parkeren.

Op deze pagina treft u een beperkte selectie van de mogelijkheden voor een automatische slagboom.
Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op

Magnetic slagbomen

Slagboom op maat

De Magnetic-slagbomenlijn is een serie duurzaam geproduceerde slagbomen voor het reguleren van (intensieve) verkeersstromen. De aandrijvingen kennen een laag energieverbruik en leveren toch voldoende kracht voor het snel openen en sluiten van slagbomen met een maximale armlengte van 6 meter. De aandrijving is ondergebracht in een fraai vormgegeven aluminium behuizing. Zo oogt uw slagboom strak en solide.

Verlichting en kleuren

Welk type slagboom u ook kiest, we kunnen deze uitrusten met led-verlichting, elektromechanische armvergrendeling en (afhankelijk van de armlengte) een vaste of meescharnierende vangpaal. Bij de Access-Select-uitvoering heeft u tevens de vrije keus in (RAL-)kleurstelling van behuizing, kap en panelen.

Toepassingen: lucht- en zeehavens, bedrijfsgebouwen, kantoorpanden, opslagterreinen, bedrijventerreinen, high-risk terreinen, transport- en distributieterreinen, parkeergarages.

Betrouwbaarheid en veilige prestaties

Het hart van de B680H is een Hybrid waarmee, samen met de veren met “oneindige levensduur”,de slagboom in continu gebruik meer dan 2.000.000 cycli kan maken, en masten van 8 m. in minder dan 6 seconden omhoog gaan, in alle veiligheid dankzij de bewegingsomkering in geval van een obstakel.

 

Verwijderbare behuizing

De B680H heeft een dragende interne structuur en een verwijderbare behuizing. Dankzij deze oplossing is de structuur zeer stabiel en kan de behuizing, indien nodig, eenvoudig worden verwijderd.