Keuzehulp

Normstahl garagedeuren

De Normstahl garagedeuren worden helaas niet meer gemaakt, de meeste onderdelen kunnen we nog leveren, merk-specifieke onderdelen kunnen helaas niet meer besteld worden! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer dan een garagedeur – een stuk echte levenskwaliteit!

Soepel en geluidsarm, eenvoudig te bedienen, duurzaam, bijzonder veilig, ruimtebesparend en optisch een genot: Normstahl garagedeuren bieden u pure levenskwaliteit. De optimale synthese van innovatieve functionaliteit en moderne esthetiek:  Sectionaaldeuren gaan verticaal naar boven open – ze zijn dus uitstekend geschikt voor garages met weinig plaats of voor garages bij voetpaden. Door de montage achter de deuropening kunt u bijna de gehele binnenwerkse muuropening gebruiken om doorheen te rijden. Ook voor grotere auto’s de optimale oplossing Onze sectionaaldeuren zijn voor alle denkbare muuropeningen of geheel  individuele architectonische oplossingen geconcipieerd – met veel aantrekkelijke toebehoren worden er bijna geen grenzen aan uw designvrijheid gesteld. Onze normstahl garagedeuren worden gecertifieerd geleverd conform weerstandsklasse 2 volgens de EU-veiligheidsnorm DIN V ENV 1627, door IFT en SKG gekeurd. De Normstahl Euro-serie wordt nu standaard, zowel gemotoriseerd (in combinatie met onze Ultra motoren) als de manueel geproduceerde deuren uitgeleverd inclusief een gecertifieerde inbraakbeveiliging conform de Weerstandsklasse 2. (Conform NL Politiekeurmerk Veilig Wonen)

Vertrouw op de 60-jarige ervaring van een grote Europese merkfabrikant en maak uw garage tot een “unicum”. Met de kwaliteit en het comfort van een echte Crawford Normstahl-sectionaaldeur.

Verschillende modellen

DYNAMISCHE LIJNVOERING EUROLINE-ISO

Niet alleen voor wie van dynamische, heldere lijnen houdt, is de EUROLINE-ISO eerste keuze jong, modern en harmonisch passend bij moderne architectuur.  Alle deuren van onze Euro-serie hebben volledig verzinkte stalen panelen in de 13 + 13 Crawford Normstahl-standaard kleuren. De deuroppervlakken kunnen desgewenst ook in een willekeurige RAL- of NCS-kleurtint worden gelakt. In dubbelwandige, stevige ISO-uitvoering (40 mm) met cfk-vrije PU-schuimvulling tussen de stalen dekschalen.

ROYALE ELEGANTIE EUROSTYLE-ISO

Met zijn grote deursecties geeft de EUROSTYLE-ISO een krachtig architectonische statement af. Voorbestemd voor de bouwstijl van de 21e eeuw is het model EUROSTYLE-ISO nu al favoriet bij vele architecten, als is deze uitstraling lang niet het enige wat hen overtuigde.  Hoogste stevigheid! Onze sectionaaldeuren kunnen een reeks uitstekende materiaaleigenschappen laten zien: onder andere met de hoogste stevigheid. Deze wordt bereikt door toepassing van hoge materiaaldiktes tot 0,5 mm. In combinatie met de 40 mm dikke isolatie van cfk-vrij PU-schuim levert dat één van de sterkste en stevigste panelen op die op de markt te krijgen zijn.

IN DE TREND VAN DE TIJD  EUROTREND-ISO

Rustig en evenwichtig, niet modieus, maar modern:  Het model EUROTREND-ISO met symmetrische middenrib kan optimaal in nieuwbouw en bij renovaties worden gebruikt. Perfecte uitvoering! Alle deuren van onze Euro-serie hebben volledig verzinkte stalen panelen in de 13 + 13 Crawford Normstahl-standaardkleuren. De deuroppervlakken kunnen desgewenst ook in een willekeurige RAL- of NCS-kleurtint worden gelakt. In dubbelwandige, stevige ISO-uitvoering (40 mm) met cfk-vrije PU-schuimvulling tussen de stalen dekschalen.

EUROTWIN-ISO

Het nieuwe Euro model met regelmatige ribben straalt harmonie uit. Deze deur is perfect geschikt voor zowel klassieke als moderne bouwstijlen. Natuurlijk mooi! Eurotwin-Iso, zoals alle deuren van de Euro-serie ook beschikbaar in 13 verschillende hout- en steendecoroppervlakken. De juiste keuze als u houdt van natuuroppervlakken met de onderhoudsvriendelijkheid van staal

ELEGANTIE OVER DE GEHELE LINIE EUROFLAIR-ISO

Het nieuwe gezicht van de Euro-serie: De markante ribbels in het bovenste paneelgedeelte bieden een prachtige, aantrekkelijke aanblik. Vertrouwd en toch anders – met veel flair. Hoogste stevigheid! Onze sectionaaldeuren kunnen een reeks uitstekende materiaaleigenschappen laten zien: onder andere met de hoogste stevigheid. Deze wordt bereikt door toepassing van grote materiaaldiktes tot 0,5 mm. In combinatie met de 40 mm dikke isolatie van cfk-vrij PU-schuim levert dat één van de sterkste en stevigste panelen op die op de markt te krijgen zijn.

CREATIEF, INDIVIDUEEL & GEVARIEERD DESIGN-SECTIONAAL-DEUREN

Elke deur een unicum: Met uw creativiteit, uw wens voor een vrije vormgeving, en de mogelijkheid van optische aanpassing wordt bij deze designvariaties rekening gehouden. Als sieraad voor uw huis of als aanvulling op de uiterlijke verschijning, met één van onze vele designmogelijkheden verschaft u zich iets unieks.

U ontwerpt – wij maken

Met meerlagige platen van hout en “longlife-deklagen” heeft u de mogelijkheid het design van uw garagedeur zelf te ontwerpen. Als werkelijk unicum dat zo maar één keer voorkomt! Het maken van individuele decors volgens uw ideeën is voor ons helemaal geen probleem.

EEN KLASSIEKER ZONDER COMPROMISSEN EUROCLASSIC-ISO

Het deuroppervlak van de EUROCLASSIC-ISO is uitgevoerd in een symmetrisch cassetteprofiel. De representatieve cassettestructuur geeft de deur klassieke trekken in een uiterst elegante vorm. Met verschillende beglazingen in de cassettes biedt een EUROCLASSIC-ISO u nog veel meer vormgevingsmogelijkheden.

Hoogste stevigheid

Onze sectionaaldeuren kunnen een reeks uitstekende materiaaleigenschappen laten zien: onder andere met de hoogste stevigheid. Deze wordt bereikt door toepassing van hoge materiaaldiktes tot 0,5 mm. In combinatie met de 40 mm dikke isolatie van cfk-vrij PU-schuim levert dat een van de sterkste en stevigste panelen op die op de markt te krijgen zijn.

EURO VARIO

De nieuwe sectionaaldeur Euro Vario biedt volledig nieuwe mogelijkheden voor  de vormgeving van uw voorgevel met een trendy mix van materialen, waarbij één sectie een andere kleur heeft dan de andere secties. De Euro Vario is verkrijgbaar in de modellen Style, Line, Twin, Flair, Trend en Classic. Daarbij kan u kiezen uit alle standaardkleuren, decors en speciale kleuren van Normstahl om zo uw eigen garagedeur samen te stellen.

NATUURLIJK, RUSTIEK EN NOBEL ALUMINIUM-FRAMEDEUREN

Individualiteit is troef bij aluminium-framedeuren. De individuele vormgeving ter plaatse met de meest uiteenlopende materialen of de bekleding aangebracht vanuit de fabriek laten niets te wensen over.

Talrijke mogelijkheden

Kies uit fabrieksbekledingen van hout (grenen) of – als alternatief – een deurconstructie zonder bekleding voor geheel eigen vormgeving. Desgewenst ook met thermische isolatie van de panelen d.m.v. 20mm dikke polystyreenplaten met alu-beschermzijde. Geluid- en warmte-isolerende cassetten van koper* resp. geëloxeerd aluminium of onze met hout beslagen deuren met “Softline”- houtbekleding (horizontaal) van kleurloze, voorgeimpregneerde Scandinavisch spar (16 mm) bieden een tijdloze elegantie. * Het naturelle oppervlak van de koperpanelen krijgt na jaren een patina dat het voorname karakter onderstreept

NATUUR DECORS

U houdt van de natuurlijke warmte van hout maar ook van het gemakkelijke onderhoud en hantering van stalen oppervlakken? Nu kunt u beide heel eenvoudig combineren! Kies met één van de 13 nieuwe decors een natuurlijke, authentieke houtlook – en dat zonder meerprijs! Het lastige verven is vanaf nu passé …

Storing melden

Wij gaan graag de uitdaging aan om de storing zo spoedig mogelijk op te losssen!

Daag ons uit!