Keuzehulp

Dockdeuren

Bij laadbruggen (dock levelers) worden altijd dockdeuren toegepast. De grote hoeveelheid deuren (bijvoorbeeld in distributiecentra) en het zeer frequente gebruik ervan, stellen extra hoge eisen aan de kwaliteit van zowel het materiaal als het functioneren van de overheaddeuren.

Onze speciaal voor dit doel ontwikkelde dockdeur is dusdanig geconstrueerd dat ze aan deze extreme eisen voldoet. Dankzij de doordachte constructie is de deur minder slijtage gevoelig dan een standaard overheaddeur. Bovendien is de dockdeur modulair opgebouwd, zodat noodzakelijk onderhoud sneller kan worden gepleegd. De technische constructie van de dockdeur garandeert beduidend lagere bouwtechnische kosten en onderhoudskosten.

Dockdeuren zijn uitsluitend leverbaar met een ‘vertical lift’ of ‘high lift’. Ze zijn standaard uitgevoerd met een kokerconstructie waarop de veren zijn gemonteerd. Vanzelfsprekend lopen de kabels binnendoor (aanbevolen voor CE-normering). Ook onze dockdeuren kunnen vergaand worden aangepast aan uw individuele wensen.