Keuzehulp

Overheaddeur

Bedrijfsdeuren en Industriedeuren

Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling voor u van groot belang. U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en tijdig wordt geleverd.

Bij AAproTec uit Goes (Zeeland) bent u op het juiste adres!

De overheaddeuren van AAproTec voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Ze worden al meer dan 10 jaar door heel Europa geplaatst en gewaardeerd, van IJsland en Zweden tot bijvoorbeeld Zwitserland en Spanje. De overheaddeuren zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden(temperatuur, wind en water) voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren, industriedeuren en bedrijfsdeuren,en innovatieve specials. Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de deuren van AAproTec eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.

Deze website geeft een gedetailleerd overzicht van onze modellen, materialen, productvarianten en specials. Op basis hiervan kunt u samen met uw adviseur uw specificaties bepalen.  Ook voor uw gevel biedt AAproTec uit Goes (Zeeland) een kwaliteitsoplossing voor een Scherpe prijs.

Als u kiest voor isolatie en duurzaamheid

Als meest gebruikte industriële overheaddeur heeft AAproTec het S40-model. Een in staal uitgevoerde deur die universeel toepasbaar is en op maat wordt gemaakt (tot 12 meter breed). Ons S40-model wordt standaard geleverd met S40 Stucco-panelen, en is optioneel met Design-panelen leverbaar.

Uiteraard in iedere gewenste kleur!

 

Hoge isolatiewaarde

Al onze S40-overheaddeuren bestaan uit 40 millimeter dikke, stalen sandwichpanelen (secties), die via een mannetje-vrouwtjeconstructie vrijwel naadloos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde van de panelen zijn vervaardigd van extra dik staal (0,5 mm). Daar tussenin bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyurethaan (CFK-vrij). Dit alles levert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van de CE-normering, hetgeen uw energiegebruik aanzienlijk verlaagd.

Lange levensduur

Dankzij de extra dikke stalen beplating (0,5 mm), die bovendien is verzinkt en gecoat, zijn de deuren optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie. Zeker in Zeeland een belangrijk onderdeel! U bent verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast zijn de panelen voorzien van een extra geïntegreerde stalen versterkingsstrip. Deze zorgt voor een betere stabiliteit en langdurig functioneren van alle bevestigde componenten.

Op maat

S40-overheaddeuren worden volledig op maat gefabriceerd en op locatie gemonteerd en geïnstalleerd. S40-deuren kunnen desgewenst worden voorzien van een loopdeur en/of vensters. De overheaddeuren worden geleverd met handbediening, een kettingtakel of motor.

De NS is een standaard railsysteem waarbij de deur direct na de dagmaat horizontaal beweegt.

De LS is een railsysteem dat bij uitstek geschikt is voor toepassing bij een beperkte vrije bovenruimte. Het systeem is verkrijgbaar in drie varianten, voor een bovenruimte van 200, 250 of 320 mm.

De HS is een bijzonder ruimtebesparend railsysteem. De deur opent eerst verticaal omhoog en beweegt vervolgens inwaarts strak langs het plafond.

De VS is een railsysteem waarbij de deur verticaal omhoog beweegt.