...een moment geduld...
Vragen? Stel ze direct

U wilt vast ook dat uw bedrijfsdeur altijd naar behoren werkt. Voorkomen van een storing of uitval heeft u niet volledig in de hand, maar het is wel degelijk mogelijk om de kans op problemen te beperken. Hoe? Door uw automatische bedrijfsdeuren te onderhouden en te laten controleren. Bovendien is periodiek onderhoud aan bedrijfsdeuren wettelijk verplicht. 

Een elektrische garagedeur die weigert, Hörmann onderdelen die vervangen moeten worden, aandrijvingen die storing geven. Vervelend, maar met de juiste service prima op te lossen. Servicemonteurs zijn vaak snel ter plaatse, zodat u hiervan zo kort mogelijk hinder ondervindt. Raadzaam is wel om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten, zodat u 24/7 een beroep kunt doen op service en het snelst geholpen wordt bij uw garagedeuren reparatie. 

Onderhoud verkleint kans op letsel 

Er zit niemand te wachten op schade en storingen. Uw werkzaamheden kunnen vertragingen oplopen en uw goederen zijn minder goed beschermd. Toch is het vooral de veiligheid van u en uw werknemers dat van groot belang kan zijn. U moet er toch niet aan denken dat de elektrische deuropener weigert in geval van nood of dat cruciale roldeur onderdelen ermee stoppen? U verkleint de kans hierop met jaarlijkse inspectie en onderhoud. Bij slecht of geen onderhoud is de kans op beknelling van personen of materiaal groter dan wanneer uw bedrijfsdeuren jaarlijks gecontroleerd worden. 

Veiligheid en duurzaamheid van automatische deuren

Daarnaast kan de staat van de deur van invloed zijn op de aansprakelijkheidstelling door de verzekering bij een (bedrijf)ongeval. Tevens verkleint het jaarlijks onderhoud de kans op storingen en verlengt het de levensduur van automatische deuren, roldeuren en overheaddeuren. Regelmatig onderhoud biedt veiligheid en duurzaamheid. 

Onderhoud aan bedrijfsdeuren is verplicht
Waar veel ondernemers niet bij stilstaan, is dat periodiek onderhoud aan bedrijfsdeuren al sinds 1997 wettelijk verplicht is. Dit komt omdat een bedrijfsdeur wordt gerekend tot arbeidsmiddel. Hieronder vallen alle apparaten, machines, gereedschappen en installaties die bedrijfsmatig gebruikt worden. Europese regelgeving verplicht werkgevers om ervoor te zorgen dat deze middelen aantoonbaar veilig en gezond zijn voor werknemers. De Europese eisen voor industriële deuren zijn vastgelegd in de CE-NEN norm.

Vragen over service en onderhoud?

AAproTec is van alle markten thuis. Onze professionele monteurs en installateurs repareren en onderhouden garagedeuren en bedrijfsdeuren van alle merken: 

Wilt u de veiligheid van personen en materiaal vergroten en bent u benieuwd wat er mogelijk is op gebied van service en onderhoud? We informeren u graag.

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *