Keuzehulp

Dé tips voor het kopen van een garagedeur

 

Kleur, stijl, bediening, een garagedeur vervangen kan best lastig zijn. Er is ontzettend veel keus. Staat een garagedeur kopen op de planning? Deze tips helpen u daarbij. 

Garagedeur vervangen naar keuze 


De deur van uw garage zorgt voor extra uitstraling. Kies daarom voor een garagedeur die past bij uw smaak. Heeft modern, klassiek of strak uw voorkeur? De mogelijkheden in kleur, materiaal en bediening zijn vrijwel onbeperkt. Goed om te weten is dat ook vrijwel iedere elektrische garagedeur op maat gemaakt kan worden. Bedenk vooraf hoe en waarvoor u de deur meestal gebruikt.  Zo is een garagedeur met loopdeur handig wanneer u de garage vaak met de fiets verlaat, terwijl een sectionaaldeur met deuropener handig is met een auto. Wilt u veel licht in uw garage? Denk dan eens aan een openslaande garagedeur of een garagedeur met glas. 

Veiligheid elektrische garagedeur


Let er bij een garagedeur kopen op, dat de deuren veilig zijn in gebruik. Een vingerklembeveiliging is wettelijk verplicht en voorkomt dat uw handen bekneld kunnen raken tussen de afzonderlijke panelen. De veerbreukbeveiliging voorkomt dat de elektrische garagedeur naar beneden valt. Kijk ook naar het SKG-keurmerk, dat kwaliteit en veiligheid garandeert.

Garagedeur isolatie 

Garagedeuren beschermen uw kostbare bezit en isoleren. Een goede isolatie maakt de garagedeur bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden. En wat is dan een goed geïsoleerde garagedeur? Denk aan garagedeuren met dikke panelen voorzien van een isolerende schuimvulling en voorzien zijn van afsluitende rubbers. 

Hulp bij garagedeur kopen 

Heeft u echt geen idee? Maak gebruik van de Keuzehulp  en ontdek binnen een minuut welke garagedeur past bij u. En laat u ook eens inspireren door uw eigen omgeving. Wandel door de buurt en bekijk wat u aanspreekt. Een garagedeur vervangen hoeft niet moeilijk te zijn. Wij helpen u graag!