...een moment geduld...
Werken bij AAproTec
Vragen? Stel ze direct

Waarom je voor AAproTec kiest

Nou, omdat AAproTec gewoon een tof bedrijf is om voor te werken! Wij kennen elkaar persoonlijk, elke dag is anders, we laten elkaar vrij en als er wat is, dan staan we er.

Onze medewerkers vertellen het je

En nee dit is niet één mening, wij hebben het onze medewerkers gevraagd! Eigenlijk kwam iedereen ongeveer op deze punten uit. De monteurs, maar ook alle andere medewerkers, wij werken hier met veel passie voor onze klanten, voor elkaar. En dat bleek wel uit de vele leuke reacties op de vraag ‘Waarom heb jij voor AAproTec gekozen als werkgever?’

Wij kennen elkaar persoonlijk

Natuurlijk, we zijn niet zo’n groot bedrijf, we zijn met zo’n 30 man, dus dan is het gemakkelijk elkaar nog te kennen. Maar dat is het niet alleen. We kénnen elkaar ook echt. Ook al groeien we, dan nog steeds vinden we oprechte interesse belangrijk. Wij luisteren naar elkaar. Er is ruimte om een gesprek aan te gaan. Als je belt, weten we wie je bent. Hier ben je niet monteur nummer 103.

 ‘Wat opvalt bij AAproTec is de collegialiteit. De sfeer is gewoon leuk onderling. Zelfs mijn werkgever Martijn, kan ik altijd bellen en voelt voor mij gewoon als een collega die voor je klaarstaat. En ook het werk is erg afwisselend.’

Jeffry – servicemonteur

Elke dag is anders

Er zijn zoveel verschillende klanten en klussen, zo is elke dag weer anders. Nee, een deur is niet zomaar een deur. Er zijn zoveel verschillende! En de techniek daarin dus ook. En doordat je overal over de vloer komt, is het gewoon elke dag weer heel anders.

‘Het werk is uitdagend. Natuurlijk zijn het allemaal deuren, maar de techniek is steeds weer anders. In dit bedrijf is alles netjes opgeruimd, het is écht professioneel. Ik voel me opgenomen in een hecht team met alle neuzen dezelfde kant op.’

Sjaak – servicemonteur automatische deuren

We laten elkaar vrij

We vertrouwen op elkaar en gaan ervanuit dat ieder z’n ding goed doet. Ja, je krijgt die dikke bus en die iPad. Maar dat is ook wel zo handig. Die iPad zorgt ervoor dat ieders werk gemakkelijk wordt, werkbonnen gaan er sneller doorheen. Wel zo handig voor de klant, voor onze administratie én voor jouw efficiëntie.

Als service- of onderhoudsmonteur krijg jij je eigen Transporter, monteer je grote garagedeuren, dan rijd jij met de Crafter rond. Met je eigen spullen, helemaal zoals jij het graag wilt. Heel vrij dus!

Als er wat is, dan staan wij er!

Dit geldt niet alleen voor onze klanten. Zij hoeven maar te bellen, of we staan er. Dát is onze kracht en één van de redenen waarom we zo groeien. Maar wij zijn er ook voor onze collega’s. Altijd. Heb je wat nodig? Wij regelen het.

‘In dit leuke team is er altijd wel iemand die je verder kan helpen. Collega’s hebben veel kennis van veel verschillende deuren. En ook de “baas” staat altijd met een oplossing voor je klaar.’

Dirk – montage monteur garage- en industriedeuren

En, ben je overtuigd?

Check de vacatures en kom eens langs. Dan voel de sfeer het beste. Heb je nog een vraag? Stuur dan gerust een appje.

Direct contact

Wilt u persoonlijk advies? Neem direct contact op!

Bij AAproTec staan we voor hoogwaardige toegangsoplossingen en uitstekende service. De tevredenheid van onze klanten geeft ons team  de energie om altijd de beste prestaties te leveren. Daarom presenteren we met trots enkele van onze referenties. Ontdek hoe wij een breed scala aan bedrijven helpen bij het betrouwbaar houden en verbeteren van hun toegangsoplossingen.

Copyright AAproTec 2024 | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.
VCA Gecertificeerd
Lid Nebrin
Lid Koninklijke Metaalunie
VCA Gecertificeerd
Terugbelverzoek achterlaten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

    Naam *

    Telefoonnummer *