A40 Overheaddeur Full-vision deuren

A40 Aluminium, voor creatieve speelruimte

Het paradepaardje onder de overheaddeuren is bij AAproTec het A40-model. Een robuuste, betrouwbare en duurzame aluminium overheaddeur met zeer veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd.

Dit maakt iedere A40-overheaddeur uniek. Passend ook bij de styling van uw gebouw en uw corporate identity.

Flexibele indeling

De A40-overheaddeur is opgebouwd uit horizontale aluminium secties. Een sectie bestaat uit meerdere velden. Een veld is gevuld met een vulling naar keuze. De indeling van de overheaddeur wordt op maat ontworpen. Hierdoor heeft u optimale creatieve vrijheid en zijn de A40-overheaddeuren geschikt voor de meest uiteenlopende architectonische ontwerpen.

Om uw overheaddeur een individuele styling te geven, kunt u transparante en gesloten vullingen in diverse uitvoeringen combineren. Een overzicht van alle variatiemogelijkheden vindt u in het schema op pagina 11. U kunt eindeloos variëren.

De secties van het AR-model worden standaard geproduceerd van geanodiseerd aluminium (E6EV1). Ze kunnen desgewenst ook in kleur (gepoedercoat) worden geleverd.

Duurzaam, licht doorlatend en fraai

Aluminium overheaddeuren zijn extra duurzaam dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Door in het ontwerp transparante vullingen toe te passen, wordt de overheaddeur maximaal licht doorlatend. Het geeft de overheaddeur een fraaie uitstraling en maakt haar bij uitstek geschikt voor representatieve ruimtes, zoals showrooms. Daarnaast vergroten transparante vullingen de lichtopbrengst in het pand. Extra kunstverlichting wordt hierdoor vaak overbodig. Hetgeen een belangrijke besparing kan opleveren.

Het gebruik van transparante vullingen geeft een overheaddeur allure, maar de sectie aan de onderzijde van de overheaddeur wordt in de praktijk vaak sneller vies en is gevoeliger voor schade. Veel bedrijven kiezen daarom uit praktische overweging voor een combinatie met een bijpassende gesloten bodemsectievan staal (S40). De uitstraling van de stalen bodemsectie wordt vanzelfsprekend volledig aangepast aan de styling van de totale overheaddeur.