Luxeline Garagedeuren

Design, isolatie en gebruiksgemak

Het assortiment garagedeuren is met de introductie van de LuxeLine Loopdeuren, ook wel Duoport genoemd, Twin en Single, enorm uitgebreid: De LuxeLine Loopdeuren Twin is DE perfecte openslaande garagedeur. De Luxe-Line-Single is een zijdeur die perfect combineert met bijv. uw garagedeur Uiteraard worden beide types Luxe-Line deuren op maat en volgens uw persoonlijke wensen gefabriceerd. De drie belangrijkste aspecten van de Luxe-Line Twin en Single zijn: DESIGN, ISOLATIE en GEBRUIKSGEMAK

DESIGN

De LuxeLine Loopdeuren Twin hebben de uitstraling van een traditionele houten openslaande deur zonder de nadelen. Vormgeving, kleur en materiaalkeuze zijn bepalend voor de uitstraling van uw huis. Het design van de Luxe-Line Single en Twin kan volledig worden aangepast aan uw wensen. De mogelijkheden in kleur en materiaal zijn vrijwel onbeperkt. Iedere Luxe-Line deur wordt bovendien speciaal voor u op maat vervaardigd van duurzame materialen, zoals aluminium en hoogwaardig verzinkt staal. Uw Luxe-Line deur is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

ISOLATIE

Een goede afsluiting en isolatie van uw LuxeLine Loopdeuren helpen onnodig warmteverlies, tocht en condens te voorkomen. Daarom zijn de 53 mm dikke hoogwaardige aluminium profielen doormiddel van een kunststof strip thermisch onderbroken waardoor condens geen kans krijgt. De 40 mm dikke staal sandwichpanelen bieden een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line nagenoeg tochtdicht.

Storing melden

Wij gaan graag de uitdaging aan om de storing zo spoedig mogelijk op te losssen!

Daag ons uit!