Motoren en bedieningen

Somfy DexxoPro RTS / IO

bij de garagedeuren, biedt AAproTec Somfy motoren en bedieningen aan. Een bekende naam in de markt van aandrijvingen. Een stille kracht, die goed, snel en geruisloos z’n werk doet. En ook nog 5 jaar garantie………….

 

Opties Somfy DexxoPro

Ook voor de Dexxo Pro zijn diverse accessoires leverbaar. Als enige zijn deze motoren en bedieningen tevens te verkrijgen met een noodaccu, zodat ook bij stroomuitval u de deur gewoon kan bedienen. Tevens is het mogelijk de aanstruring te koppelen aan bestaande zonwerings-sturingen van Somfy, zodat u op één systeem, alles bediend.

 

De mogelijkheden op een rij:

AAproTec 226Somfy DexxoPro Aandrijving is een 800Nm sterke garagedeuraandrijving, welke uw garagedeur geruisloos en veilig beweegt. Uiteraard is deze aandrijving ook te plaatsen op bestaande garagedeuren van alle gangbare merken, sectionaaldeuren, maar ook kanteldeuren. De DexxoPro aandrijving wordt door ons standaard geleverd met rails en 2 handzenders type KeyGo

 

 

 

AAproTec 277De KeyGo 4 kanaals handzender is een robuuste zender met een gecodeerde frequentie. Deze code wisselt volgens een geheim algoritme, zodat de frequentie peilen, geen middel meer is voor ongewenst bezoek. Deze zenders zijn ook later los bij te bestellen.

 

 

 

AAproTec 355Naast de handzenders is ook een vaste wandschakelaar leverbaar, uitgevoerd met 2 kanalen, zodat, indien gewenst, 2 deuren bediend kunnen worden. Geheel draadloos, zodat storende bekabeling door uw garage niet meer nodig is.

 

 

 

AAproTec 247Ook een codeklavier ontbreekt niet aan het assortiment. Draadloos en met meerdere codes programmeerbaar. Zo kunt u ook de garagedeur openen zonder sleutel, of voor de kinderen, de keus is aan u!

 

 

 

AAproTec 246Indien de garagedeur alleen via de garagedeur toegankelijk is, adviseren we altijd een noodvoorziening aan te brengen door middel van een Nood-ontgrendel-cilinder. Via deze cilinder kan de deur altijd handmatig vanaf buiten geopend worden met een sleutel. Wel zo handig, in geval van calamiteit of stroomuitval.

 

 

 

AAproTec 203Overigens is stroomuitval geen probleem met de accupack. De garagedeur zal na uitvallen van de netvoeding blijven werken op de accu die optioneel leverbaar is.